Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #11 sado1912 dedi: Keşke gitse 9-10k ya. Gitmiyor AMD Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Bilgisayar Modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Emin misiniz? 10k altına yok.
sado1912 dedi: Keşke gitse 9-10k ya. Gitmiyor AMD Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Bilgisayar Modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Emin misiniz? 10k altına yok.
sado1912 Femtopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 63 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #12 yapiz dedi: Bilgisayar Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Bilgisayar Modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Emin misiniz? 10k altına yok. Genişletmek için tıkla... Evet bro.. bir kaç foruma koydum kimse oralı değil. Gitmiyor AMD ne yazık ki. Bir de üst modelleri çıktı sıfır olarak 1k 2k fiyat farkı var
yapiz dedi: Bilgisayar Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Bilgisayar Modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Emin misiniz? 10k altına yok. Genişletmek için tıkla... Evet bro.. bir kaç foruma koydum kimse oralı değil. Gitmiyor AMD ne yazık ki. Bir de üst modelleri çıktı sıfır olarak 1k 2k fiyat farkı var
M MachL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 1.934 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #13 sado1912 dedi: Evet bro.. bir kaç foruma koydum kimse oralı değil. Gitmiyor AMD ne yazık ki. Bir de üst modelleri çıktı sıfır olarak 1k 2k fiyat farkı var Genişletmek için tıkla... Mesele yenisi çıkıp çıkmaması değil mesele kazım gücü, o kartı zaten miningciler alıyor, oyun performansından değil.
sado1912 dedi: Evet bro.. bir kaç foruma koydum kimse oralı değil. Gitmiyor AMD ne yazık ki. Bir de üst modelleri çıktı sıfır olarak 1k 2k fiyat farkı var Genişletmek için tıkla... Mesele yenisi çıkıp çıkmaması değil mesele kazım gücü, o kartı zaten miningciler alıyor, oyun performansından değil.
sado1912 Femtopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 63 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #14 MachL dedi: Mesele yenisi çıkıp çıkmaması değil mesele kazım gücü, o kartı zaten miningciler alıyor, oyun performansından değil. Genişletmek için tıkla... Yok mu mining forumları ya satalım şunu
MachL dedi: Mesele yenisi çıkıp çıkmaması değil mesele kazım gücü, o kartı zaten miningciler alıyor, oyun performansından değil. Genişletmek için tıkla... Yok mu mining forumları ya satalım şunu