İkisi de ısınıyor sanırım ya da bana bakımsız Gaming X denk geldi. Lakin o işlemci için uygun mu emin değilim.
2. El olsa bile alınmaya değer mi pekiKutusundan kartın sıcaklıklarında vs anlarsın ancak RX5xx serisinin üzerinden 3 seri(RX5xxx, RX6xxx ve RX7xxx) daha çıktı o kartın sıfır olmasına imkan veremiyorum.
Araştırdım hocam uygunİkisi de ısınıyor sanırım ya da bana bakımsız Gaming X denk geldi. Lakin o işlemci için uygun mu emin değilim.
2. el olsa bile alınmaya değer mi peki.
Araştırdım hocam uygun.
Teşekkürler hocam.Armor serisi her zaman daha kotu. Hep kotu olacak. Asiri isinir o. Gaming alin.
İşlemcim Max rx570 besliyor hocam ondan.Değmez o fiyata RX580 8 GB bulunabilir.
Teşekkürler hocam.
İşlemcim Max RX570 besliyor hocam ondan.
Rica ederimTeşekkürler hocam.
Sağolun hocam ama ben kargolayıp alıcam Malatya dayım ondan zaten güvenli satın al ile alıcamBenim arkadaşta oradan 6800XT aldı sıfir satıyorlar ama çok bekletilmis ürün oluyor ellerinde nemden korezyonlasmis bazilarida tertemiz cogu urunler depo urunu oldugu icin genelde kutusuzda olabiliyor. Arkadas ilk aldigi 6800xt de korezyonla karsilasti goturduk geri skinti cikartmadilar degistirdiler temiz urun verdiler
Zaten sana orda test imkani sunuyor
İ5 3570İşlemcin nedir?
i5 3570.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.