MSI Gaming X GTX 1080 coolwhine sorunu

Tekirdagemre93

Kilopat
Daha fazla  
MSI marka GTX 1080 GAMING X model ekran kartına sahibim.

Bir senedir kullanmaktayım ve son iki güncellemedir CoilWhine sorunu olmaya başladı.

Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Pazartesi servise vermeyi düşünüyorum.

Beni ne gibi bir süreç bekliyor.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
En kötüden iyiye şöyle durumlardan birini yaşarsın.

1. Kartı sorun yok deyip gönderdiğin gibi geri yollarlar.
  2. Aynı ürün stokta yoktur. Tutarı karşılığı hediye çeki verirler.
  3. Doğrudan para iadesi yaparlar.
  4. Sorun tespit edip yenisi yollarlar.
Genelde 1. yazdığınız gerçekleşiyor [emoji23] Aynısı bana da oldu bıraktım daha servise yollamayı.[emoji23]

1.) Ayrıntılı olarak video aldım.
2.) Eğer para ödemesi yapılırsa alındığı tarihteki fiyat mı yoksa güncel fiyat mı geçerli olur.

teşekkürler bilgi paylaşımı için.

Coil Whine donanımsal bir problemdir. Bobinlerin sarımları ile ilgili bir sorun veya sarım tarzıyla ile ilgili olan bir problemdir ve bu problemden dolayı akım bobinler arasında geçerken bir sese sebeb oluyor ve bobinler ekstra bir ısınmaya maruz kalabiliyor. Coil Whine sorunu genellikle bir üretim problemidir, yani kısa zaman içerisin de gerçekleşti ise ( 2-4 sene harici ) bu bobinler arasında ki farklılıktan kaynaklanıyor olabilir. Değişim veya para iadesi alman senin için en mantıklısı olacaktır. Coil Whine maalesef ki bir hastalık :(

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı