MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Burda daha ucuz, Corsair Obsidan 500d ya da Crystal 280X de bakabilirsiniz. @277445
Gigabyte B450M S2H 3600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Önerilen 750 W iken 500W'ın nasıl yeterli olabileceğini soruyorsunuz. Önerilen 750W demek. 500-550 vs. olmaz demek.
Çalıştırmaz değil çalıştırır. Çalıştırması yeterlidir demek değildir.
Bir noktada sorun çıkartır.
Önerilen 750W iken 500W'ın nasıl yeterli olabileceğini soruyorsunuz. Önerilen 750W demek. 500-550 vs. olmaz demek.
Çalıştırmaz değil çalıştırır. Çalıştırması yeterlidir demek değildir.
Bir noktada sorun çıkartır.
Bundan emin olsam niye uğraşayım bunlarla. Önerilen ile minimum gereksinim aynı şey mi?? Sadece 225W TDP değerine baktım diyorum da gücü sadece ekran kartı mı çekiyor sistemde?? Peki PSU çalışma verimi oranı nedir?? Kayıplar, verimlilik vs... bunları göz ardımı edelim??
Bundan emin olsam niye uğraşayım bunlarla. Önerilen ile minimum gereksinim aynı şey mi? Sadece 225W TDP değerine baktım diyorum da gücü sadece ekran kartı mı çekiyor sistemde? Peki PSU çalışma verimi oranı nedir? Kayıplar, verimlilik vs... Bunları göz ardımı edelim?