MSI GAMINGX 1070Ti vs. MSI AERO 1080

Neojima

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar gaming için ekran kartı alacağım. Şu anda sistemimde GTX960 takılı. Açıkcası yeni çıkacak olan kartları bekleyecektim fakat malum ülkemizin ekonomik durumundan dolayı doların ne olacağı belli değil. Şu anda 3500TL gibi bir bütçem var ve daha yukarıya çıkmam imkansız. Farklı mağazaları araştırıyorum.
Bu fiyata önümde iki seçenek var gibi duruyor
Bir tanesi MSI GAMINGX 1070Ti
Bir tanesi MSI AERO 1080
Aralarındaki farkın çok az olduğunun farkındayım fakat ikisi de 3 yıl garantisi olan bir ürün. 1080 bir tık daha performanslı fakat üstündeki soğutma sistemi biraz daha kötü. Gaming X bir tık performans olarak geride fakat üstünde soğutma sistemi çok daha iyi.
Sizin fikrinizi almak istedim siz hangisini tercih ederdiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar gaming için ekran kartı alacağım. Şu anda sistemimde GTX960 takılı. Açıkcası yeni çıkacak olan kartları bekleyecektim fakat malum ülkemizin ekonomik durumundan dolayı doların ne olacağı belli değil. Şu anda 3500TL gibi bir bütçem var ve daha yukarıya çıkmam imkansız. Farklı mağazaları araştırıyorum.
Bu fiyata önümde iki seçenek var gibi duruyor
Bir tanesi MSI GAMINGX 1070Ti
Bir tanesi MSI AERO 1080
Aralarındaki farkın çok az olduğunun farkındayım fakat ikisi de 3 yıl garantisi olan bir ürün. 1080 bir tık daha performanslı fakat üstündeki soğutma sistemi biraz daha kötü. Gaming X bir tık performans olarak geride fakat üstünde soğutma sistemi çok daha iyi.
Sizin fikrinizi almak istedim siz hangisini tercih ederdiniz.
Gtx 1080 tabii ki.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı