MSI GC30 vs Xbox 9.nesil kol

Merhaba,

Xbox kolu almayı düşünüyorum. PC de oyun oynuyorum. Anakartımda Bluetooth özelliği var. Xbox kontrolücüsü için ayrı bir adaptör almama gerek var mı? Bir de kontrolcü için standart Type-C USB kablosu alsam USB'den bağlasam PC'ye kablolu olarak da oynayabiir miyim?

@serhatcandev

Hayır gerek yok. Kablosuz ve kablolu olarak oynayabilirsin.

Anladım teşekkürler. Araba oyunlarındaki deneyim klavyeye kıyasla nasıl, FPS oyunlarında nişan alması çok mu zor.

Her türlü oyunda farkı var. CoD gibi FPS oyunlarında gitmez ancak araba sürdüğün oyunlarda çukura girince, kaldırıma çıkınca veya taşlı yola girince bile titreşimden dolayı hissettiriyor. Beklediğinden çok daha iyi bir şey. Hele Spider-Man... Havadayken yüksekliğe göre şiddetli bir titreşim var ben süzülüyorum diyorsun oyunda.

Merhaba,

Xbox kolu almayı düşünüyorum. PC de oyun oynuyorum. Anakartımda Bluetooth özelliği var. Xbox kontrolücüsü için ayrı bir adaptör almama gerek var mı? Bir de kontrolcü için standart Type-C USB kablosu alsam USB'den bağlasam PC'ye kablolu olarak da oynayabiir miyim?

@serhatcandev

Hayır gerek yok. Bluetooth ve Type-C ile baglayabilirsin. Ben kablolu ve BT şeklinde FIFA oynadım hiçbir gecikme yoktu.

İthalatçı garantili alınır mı? İnternette Microsoft'a kayıt edince ek garanti gibi bir şey okudum bilgisi olan var mı?

Şu an satın aldım telefonda Asphalt9 oynadım gerçekten hissi iyi deneyimlerimi ekleyeceğim kullandıkça.

kolun titreşimi güzel fakat hassasiyet ayarı kendi uygulamasından yapılmıyor eksi bi nokta.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı