B burak-2001 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2013 Mesajlar 21 Makaleler 1 7 Ağustos 2013 #11 Arkadaşlar canavarın siparışini verdim.Bugün geliyor en kısa sürede sizinle incelemesini paylaşıcağım...
Arkadaşlar canavarın siparışini verdim.Bugün geliyor en kısa sürede sizinle incelemesini paylaşıcağım...
BartAltug Megapat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 91 7 Ağustos 2013 #12 burak-2001 dedi: Arkadaşlar canavarın siparışini verdim.Bugün geliyor en kısa sürede sizinle incelemesini paylaşıcağım... Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlı olaaa İncelemenden sonra bende kararımı veririm ge40 mı ge70 mi diye ^^
burak-2001 dedi: Arkadaşlar canavarın siparışini verdim.Bugün geliyor en kısa sürede sizinle incelemesini paylaşıcağım... Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlı olaaa İncelemenden sonra bende kararımı veririm ge40 mı ge70 mi diye ^^
B burak-2001 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2013 Mesajlar 21 Makaleler 1 7 Ağustos 2013 #13 BartAltug dedi: Hadi hayırlı olaaa İncelemenden sonra bende kararımı veririm ge40 mı ge70 mi diye ^^ Genişletmek için tıkla... Bence düşünmeden al derim.Hepsib*rada.com da sınırlı stok var yada incelememi bekle derim.
BartAltug dedi: Hadi hayırlı olaaa İncelemenden sonra bende kararımı veririm ge40 mı ge70 mi diye ^^ Genişletmek için tıkla... Bence düşünmeden al derim.Hepsib*rada.com da sınırlı stok var yada incelememi bekle derim.
BartAltug Megapat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 91 7 Ağustos 2013 #14 Ya sanalmarketim de felan da var da bilemiyorum. Şu an ge70 daha mantıklı geliyor tabi bana göre Bayramdan sonra gelecek dediler mesaj attım da bekliyorum...
Ya sanalmarketim de felan da var da bilemiyorum. Şu an ge70 daha mantıklı geliyor tabi bana göre Bayramdan sonra gelecek dediler mesaj attım da bekliyorum...
TechnopatFurkan Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2014 #15 Bu ürünün fiyatı nedir acaba ?