MSI GE40 UKT Önerir misiniz?

yusuf uysal

Hectopat
Daha fazla  
Recep Bey merhaba, Ben Yusuf Uysal, yeminli tercüman ve ingilizce öğretmeniyim, cok uzun yıllardır teknoloji haberlerini takip etmekteyim, aynı şekilde sizi de. Bir laptop satın almaya karar verdim bu laptopda muhtemelen MSI GE40 modeli olacak. Detaylı inceleme videonuzu izledim ancak birkaç tane aklıma takılan soru var, zaman ayırıp yardımcı olursanız çok sevinirim.
1-Yabancı forumlardan okuduğum ve test sonuçlarından anladığım kadarıyla bazı durumlarda bilgisayarın kol dayama kısmı ciddi anlamda ısınıyor denmiş. Bu ultra ayar için mi geçerli? Yoksa oyundan oyuna fark eden bir durum mu?
Benim önceliğim taşınabilirlik ama tabıkı performans da istiyorum özellikle son zamanda çıkan GTA5 oyununu oynamak var aklımda ya da bu oyuna benzer oyunları.
2-İnternette birkaç sitede hala satışta olan bu ürünü nerden almamı önerirsiniz? Ayrıca bir sorun olduğunda garanti veya servisin alakası nasıl acaba?
3-Bildiğim kadarıyla siz uzun zamandır kullanıyorsunuz, bir nevi tam değerlendirmişsinizdir diye tahmin ediyorum, eksi yönleri nelerdir ? Ya da bu eksiler ciddi sorun teşkil eder mi?
Biraz uzun olduysa affola, yukarda da dediğim gibi yardımcı olursanız gerçekten çok makbule geçer, hayırlı kandiller ve iyi çalışmalar dilerim.
Yusuf Uysal.

Yeminli tercüman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…