MSİ GE60 0ND 454TR Açılmıyor

Emre Bulut

Hectopat
Katılım
4 Kasım 2012
Mesajlar
80
Merhaba,
Masa Üstümün display driver stopped problemini yeni çözmüşken şimdi de laptopum açılmıyor. Gece dizi izlerken uyuya kalmışım sabah kalktığım da ekranda Msi yazısını gördüm. Kapatıp tekrar çalıştırdığım da MSİ yazısı çıktı ancak MSİ yazısın da takılıyor. Sistem çalışıyor seslerinden farkındayım ancak hiç bir şekilde MSİ yazısını geçmiyor. Bir çözümü var mı ? Yoksa teknik servis yolları gözüktü mü ?
 
Dediğini denedim dostum bir fark olmadı bir kaç saat önce laptopı MSİ yazısıyla açık bıraktım 10-15 dakika sonra "Disk hataları onarılıyor. Tamamlanması bir saatten fazla sürebilir." diye bir yazı çıktı MSİ yazısının altın da iki saat filan oldu onu bekliyorum.
 
Disk hatasından değil yanlız sen her ihtimale karşı hdd çıkar tekrar tak. Düzelme olmaz ise servise gönder leptop olduğu için sizin yapabileceğiniz birşey olmuyor bu durumlarda. İçinin açılıp kontrolü gerekli biosa girip default yapmayı da deneyebilirsin.
 
Arkadaşlar eger bilgisayarınıza sıvı döküldüyse rutubette kalıp nemlenmişse muhtemelen hard diske zarar vermiştir. Bunun belirtileri 5-6 gün sonra ortaya cıkar muhtemelende bilgisayar acılmaz onarım hatası alırsınız. Başımdan gecen bir olay zaman kayıbetmeden servise yollayın...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
bndede bunun gibi bir sorun var benim sorunum bilgisayarımı kurtarmadan resetlerken bu yazıçıktı aynı şekilde yazıyor
hep aynışeyler dönüp duruyor yardım pls !!!! Cihaz (CASPER NİRVANA NB 15.6)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı