MSI GE60-602XTR Ses Kartı

MasterSlavePair

Kilopat
Arkadaşlar şuanda bilgisayarımın üzerinde gelen Realtek ALC892 ses kartım mevcut fakat oyuncu ekipmanı olarak SteelSeries Siberia V2 FrostBlue kulaklık almayı düşünüyorum. Bazı forumlarda mutlaka SteelSeries'in "SteelSeries Siberia 7.1 Ses Kartını da al" demişler, sizce bendeki ses kartından farklı bir getirisi var mı? Ona da yaklaşık 100 lira vermem saçma mı olur? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu ve oyunlardaki sesi ne kadar ciddiye aldığına bağlı açıkçası. Bu işin sonu yok. Sendeki ses kartı en fazla 4 kanal desteğine sahip. Bu ses kartı ise 7.1 sunuyor, ama sanal. Yine iki çıkış var. Sen önce kulaklığı al ve onboard ses kartı ile kullan. Memnun kalmazsan USB ses kartına yönelirsin.

Oyun açıkçası tamamen ses üzerine kurulu, FPS oyunu diyince anlaşılır zaten. Sesi duymalıyım ki ona göre kendimi ayarlıyayım. Sadece kulaklık ile kullanacağım. Bildiğim kadarıyla kulaklık her ne kadar iyi olursa olsun oyunda bi ses sınırı vardır, mesela 100 metre ileriden ses gelemiyorsa kulaklık bana bunu getiremez diye düşünüyorum. Ama dediğinizi deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı