Msi GE60 Bios Güncelleme

memogoren

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar MSI GE60 294XTR modeline sahibim. Bios güncellemesi yapmak istiyorum fakat internette pek rastlayamadım. Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar hayatımda hiç bios güncellemesi yapmamış biriyim. Indirme linkinde win8 seçince 2 seçenek kalıyor ama hangisini indireceğimi bilmiyorum. Raid ve Non Raid olarak ayrılmış.

uploadfromtaptalk1398433344918.jpg

BIOS'tan RAID modunu mu AHCI modunu mu kullanıyorsunuz kontrol edin. AHCI kullanıyorsanız No RAID, RAID kullanıyorsanız RAID sürümünü indirin.

Ben de MSI GE40'ın biosunu firmware ve nvidia biosunu güncellemeye çalışıyorum. Allah rızası için biri bana anlatsın MSI'in sitesinden indirdiğim dosyada 50 tane içerik var recep baltaş .bat dosyasına tıklasan yeter dedi tıklıyorum çalıştır diyorum sonra ortada bişey gözükmüyor acaba güncelleniyor mu nerden anlarım?

Bir de nvidia için flashı bootable yaptım sonra indirdiğim dosyaları nasıl boot edeceğim? Ne yapacağım? Sonrası hakkında lütfen bir yardımcı olun ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı