MSİ Ge60 HDD'deki Windows'u SSD'ye Yüklemek

Günceldir. Teşekkürler.

Anlayan yok mu arkadaşlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 enterprice temiz kurulum için cd yok sadece recovery bolumunden uzerındekı bulunan 7200rpm lik hdd ye format atabılıyor. Yanı recovery Bölümü'de bu hdd nın ıcerısınde

Hocam aklımda bir çare var ama yapabilecek misin? Windows sistem görüntüsünü kullanarak dvd`ye yedekle. Daha sonra internetten enterprise sürümü bulup Msata`ya yükle. Yükleme bittikten sonra sistem görüntüsünü DVD`ye kaydettiğin yedekten yükle. Msata olması sıkıntı biraz. Normal SSD olsa video rehberdeki gibi yapabilirdik.

Ya bismillah diyip başlıyorum en fazla olmazsa 35$+KDV sıkışır pc kapağına servise götürürüm. USB ile windows kurtarma bölümü oluşturcam. Hdd yi çıkarıp ssd ile USB yi takıp windowsu kurtarmaya çalışacam sonucu buradan yazarım. Olursa adresi söyle özelden sana pişmaniye yollayayım bi kutu

Arkadaşım bende de aynı bilgisayardan var. Ben Vatan'dan almıştım. Arkadaşım dedi ki: Bilgisayarın altında orijinal Windows anahtarı yazıyormuş ben göremedim sende var mı ? Eğer varsa oradan tekrar kurabilirsin.

Ben msi ge60 windows 8.1 modelini ve yanında 60 gb lık msata aldım. Windows içinde gömülü olduğu için tamamen kendiniz kurupta yapabilirsiniz.Hiç ürün anahtarı istemez. Ben şöyle yaptım baştan windows 8.1 iso dosyasını flash belleğe attım. WintoBootic ile sonra hhd yi çıkarttım. Kurulumu yaptım. Eğer sıkıntıyla karşılaşırsanız. Yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…