MSI GE60 ML3U OS X Açılış ve Ekran Kartı Sorunu

pc-se7en

Hectopat
Katılım
20 Ocak 2013
Mesajlar
238
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
46
Merhaba,

Yeni aldığım MSI GE60 459XTR bilgisayarımın BIOS'unu güncelledim ve UEFI desteği geldi. Hemen ML3U'yu USB'ye yazdırdım ve kuruluma başladım. 5-7 arası kurulum yaptım ama her zaman açılıştı siyah ekran oluyor -v -x yazsamda siyah ekran geliyordu. Bunu Graphicsİnjector'u kaldırarak çözdüm.

Kurulumda Kaldırdıklarım ;

Graphicsİnjector

Kurulumda Sonradan Seçtiklerim ;

PS/2 Sürücü
Nvidia'yı Pasifleştir
HD 3000/4000 Sürücü
TSC paketi (cpus=1 yazmamak için)

İlginç olan örneğin -v -x yazında 1920x1080 Full çözünürlükte sistem açıldı. Hesap vs.. oluşturdum. Bu kez yeniden başlattım hiç komut yazmadan denedim açılmadı, -v -x yazdım yine açılmadı. Pc'yi kapattım 1 saat sonra geldiğimde tekrar açtım hiç komut yazmadan açıldı. -v -x yazdım açılmadı. Yeni belli bir süre sonra -v -x ile açıldı bu kez direk açılmıyor. Zaten Killer E2200 ve İntel Wifi Kartımın desteği yok. Wifi kartını değiştiririm sorun değil. Ayrıca İntel HD4000 ekran kartım 64 mb olarak görünüyor. Burada seçmem gereken ayrı bir seçenek var o yüzden mi bu hataları veriyor ?

İntel Core i5-3230M
GT660M ve HD4000
15.6" 1920x1080
 

KS
pc-se7en

pc-se7en

Hectopat
Katılım
20 Ocak 2013
Mesajlar
238
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
46
Intel'i devre dışı bırakıp kurmayı dene. 64 MB BIOS'tan ayarlanıyor olabilir. Kext yüklemen gerekebilir. Bugün yeni bir rehber yaptık, yakında yayında olur.
GT660M çalışmadığı için Nvidia Pasifleştir işaretlediğini söyledi ML2 kuranlar. Peki sistemden yüklemem gereken Kextleri veya sorunun nerede olduğunu anlayabileceğiniz bir rapor alma şansım var mı ?
 

alibay

Hectopat
Katılım
26 Ağustos 2013
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Hocam Merhabalar,

Aynı laptop için bende ML3U kurmaya çalışıyorum, akşam sonucu paylaşacağım. Sizde son durum nedir ?
 



Yukarı