MSI GE60 OND Laptop Bakımı

KranosChara

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir MSI GE60 0ND kullanıyorum. Aldığım günden beri hiç bir bakım yapmadım (fanını arada bir temizledim) ve şimdi komple bi bakım yapmak istiyorum. Sizce ne bakımı yapmam lazım yazarsanız sevinirim. Yanlış yazdıysam kusura bakmayın.

Güncel.

Termal macun yenilemesi + fan temizliği. Birde herhangibir yerden basınçlı hava bulabilirsen klavyeyi ve laptopun heryerini temizlemeni öneririm.
Bir yere gitmiştim Laptop'un termal macununu nasıl yenilerim dedim bana garip bir şey söyledi onlara termal macun sürülmez başka bir şey kullanıyorlar dedi. içinde termal geçiyordu ama termal macun değil.

Termal pad. O genelde ekran kartının belleklerine yapıştırılır. Sen söyleyeni takma fanlı soğutma kullanan tüm laptoplarda kullanılır termal macun. Eğer cihazın içinde kullanılmamışsa gerek yok ama 1-2 derece daha serin çalışsın VRAM' ler diyorsan senin tercihin pahalı birşey değil 10*10cm 10-15tl olması lazım.

Son düzenleme:
Termal pad. O genelde ekran kartının belleklerine yapıştırılır. Sen söyleyeni takma fanlı soğutma kullanan tüm laptoplarda kullanılır termal macun. Eğer cihazın içinde kullanılmamışsa gerek yok ama 1-2 derece daha serin çalışsın VRAM' ler diyorsan senin tercihin pahalı birşey değil 10*10cm 10-15tl olması lazım.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı