MSI GE620DX-802XTR, LENOVO Y570, HP DV6-6C04ET: Hangisi daha iyi?

Öncelikle GT 635M, 555M ile nerdeyse birebir aynı performansı sunuyor. Bunun nedeni, 635M'in zaten ismi değiştirilmiş bir 555M olması.

Öte yandan diğer kart, HD 7690M de ismi değiştirilmiş bir HD 6750M imiş. Bu iki kartın performansı neredeyse aynı. Bu bağlamda tavsiyem ekranı Full HD olan MSI GE620DX-802XTR olacaktır.
 
HP'nin ürettiği notebook'lar 6-7 sene önceki nesillerindeki modellerinde bile ısınma problemi ile karşı karşıyaydı. Deneyimlerime bağlı olarak alınan HP bilgisayarların 4'te 1'inde fan sorunu olduğunu söyleyebilirim. Lenovo ise teknik servis yönünden ve verdiği performans yönünden başarılı değil. Bu durumda sadece %30 daha az işlemci performansı veren ve artı olarak Full HD ekranı bulunan MSİ ile cayır cayır yanan HP karşı karşıya kalır. Recep abiye katılarak oyumu MSİ yönünde kullanıyorum. Ayrıca uygun fiyatı da farklı bir artısı.
 
Birde, arada fiyat farkı olmasaydı da tercihiniz MSI mı olurdu? Eğer öyleyse Vatan Computer da %25 indirim olduğu bir gün gidip o 2 laptopu da MSI'ınkine yakın bir paraya almak mümkün olacak. Evet hâla tercihiniz MSI mı ?
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı