MSI GE70 2OE-049XTR Oyun Performansı Nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

muhendiskedibey

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Isparta - SDÜ
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf
Öncelikle herkese kolay gelsin, daha önce şu konuda : https://www.technopat.net/forum/diz...msi-ge60-2oe-047xtr-mi-gx70-3be-042tr-mi.html yapılan değerlendirmeler sonucunda konu başlığındaki bilgisayarı almaya karar verdim. Şimdi...

1> Bu bilgisayarla kaç yıl boyunca yeni çıkan oyunları Full HD çözünürlükte ultra-high ayarlarda oynayabilirim,
2> Altına soğutucu almam gerekir mi, gerekiyorsa ne tavsiye edersiniz,
3> Ben ileride bilg. mühendisliği isteyen biri olarak, bu konuda sıkıntı çeker miyim(gerçi gayet güzel bir işlemcisi var bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama :) )

Sorularım bunlar, cevaplarsanız sevinirim...

Öncelikle hayırlı olsun.

1-İlerde bir oyun çıkar çok yüksek sistem ister o yüzden kaç yıl götüreceğini tahmin etmek zor.
2-Soğutucu almana gerek yok gerçekten güzel soğutması vardır.
3-O konunun altına GE60 alacağım yazmıştın. Kararını niye değiştirdin bilmiyorum ama seni idare eder.

Öncelikle hayırlı olsun.

1-İlerde bir oyun çıkar çok yüksek sistem ister o yüzden kaç yıl götüreceğini tahmin etmek zor.
2-Soğutucu almana gerek yok gerçekten güzel soğutması vardır.
3-O konunun altına GE60 alacağım yazmıştın. Kararını niye değiştirdin bilmiyorum ama seni idare eder.

Ben özellikle GE60 dememiştim, sizin tavsiyenize onay vermiştim. Ekranın biraz daha büyük olması çok sorun olur mu ki, hafif bir bilg. zaten ?

1- Bu soruya net bir yanıt vermek zor fakat donanımsal bir arıza olmadığı sürece 3-4 yıl boyunca kullanıcıyı tatmin edecek düzeyde oynarsın oyunlarını. Tabii yeni bir oyun motoru çıkar devrim olur bu sayı değişir. Sadece tahmin.

2- Soğutucular üst düzey fayda sağlamıyor ki zaten Gaming Laptop olduğu için diğer modellere göre daha iyi bir soğutma kalitesi ile geliyor.

3- Yıl olarak belirtmediğiniz için tahmin yapmak zor fakat o kadar ileriyi düşünmeyin derim.

Şimdiden hayırlı olsun.

1- Bu soruya net bir yanıt vermek zor fakat donanımsal bir arıza olmadığı sürece 3-4 yıl boyunca kullanıcıyı tatmin edecek düzeyde oynarsın oyunlarını. Tabii yeni bir oyun motoru çıkar devrim olur bu sayı değişir. Sadece tahmin.

2- Soğutucular üst düzey fayda sağlamıyor ki zaten Gaming Laptop olduğu için diğer modellere göre daha iyi bir soğutma kalitesi ile geliyor.

3- Yıl olarak belirtmediğiniz için tahmin yapmak zor fakat o kadar ileriyi düşünmeyin derim.

Şimdiden hayırlı olsun.

Şu an Lise 3 üm, büyük ihtimalle seneye alınacak bu bilg., belki o zaman a kadar daha farklı modeller çıkabilir istediğim şekilde ve 3000-3500 TL arası o zaman bakarım, ama şuan ki tercihim bu :)

Böyle bir şaşırma yok ya :)
son_goku: "Ne yani siz şimdi bu bilgisayarı seneye mi alacaksınız?"
Harbidende biraz saçma olmuş Seneye alacağın bir bilgisayar için bu kadar muhabbete gerek bile yok. Kim bilir daha neler çıkar o zamana kadar.

Seneye alınacak bir bilgisayar için mi bu muhabbetler döndü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı