MSI ge70 2oe Battlefield 3 Fps Düşmeleri

ghost5369

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2013
Mesajlar
420
Battlefield 3 Donmalar ve Fps düşmeleri | Technopat Sosyal şu konu kilitlendiği için tekrar konu açmak zorunda kaldım. Son mesajımda fps düşmelerinin düzeldiğini belirtmiştim ancak yine başladı, çıldırmak üzereyim. Bir daha MSI marka notebook kullanmam, tavsiye bile etmem. Aldığım günden beri sorunsuz geçen bir günüm yok. En az 15 konu açmışımdır. Ucuz bir şey olsa ucuz etin yahnisi misali diyeceğim ama yok 3000 TL para verdim çatır çatır paramın hakkını almam lazım. Hadi diyelim bana sorunlu ürün geldi, ama sorunlar hep yazılımsal ki bir türlü oturtamadım yerine. Yardım edebilecek biri varsa lütfen acil yardım etsin.
 
8.1.1 formatı atıp x64 teamwiever kurun hiçbirşey kurmadan id şifre gönderin. Bir daha da tam çözüldüğünü bilmeden çözüldü yazma.

Elimde hazır 8.1 var şimdi kuruyorum. Üstüne update yaptığım zaman buradan id ve şifreyi gönderirim. Yaklaşık 1 saat kadar oynadım bir problem olmadı, o yüzden çözüldü yazdım kusura bakmayın.

8.1 formatı attım, teamviewer yükledim. Update 1 yüklememe gerek var mı ? Varsa buradan 690 mb'lık dosyayı indiriyorum: Download Windows 8.1 Update for x64-based Systems (KB2919355) from Official Microsoft Download Center
Bir de id ve şifreyi gönderebilmem için özel mesaj atabilir misiniz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnanamıyorum hala düzelmedi. Atsan atılmaz satsan satılmaz bir daha da MSI marka ürün alınmaz !

Sorun çözülürse 2000 TL'den satılıktır arkadaşlar. Bunlara verdiğim paraya yazık.
 
Nvidia Denetim Masası'ndan, 3B ayarlarını yönet kısmında "Genel ayarlar" sekmesinde tercih edilen grafik işlemcisini Yüksek-Performanslı Nvidia İşlemcisi seçip dener misiniz?
Untitled.png
 
Son düzenleme:
Nvidia Denetim Masası'ndan, 3B ayarlarını yönet kısmında "Genel ayarlar" sekmesinde tercih edilen grafik işlemcisini Yüksek-Performanslı Nvidia İşlemcisi seçip dener misiniz?Eki Görüntüle 4361
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Cevap yazdığınız için teşekkürler.
Ben memnunum. Milleti yanlış yönlendirme. Kullanıcı kaynaklı bir sorun.
Sorun benden kaynaklı değil. En az 5 kere temiz kurulum yapıp bir tane eksik driver bırakmadım. Hatta TeamViewer aracılığıyla @Murat5038 bile gelip driverları kurdu. Donanımsal bir sorun olması da imkansız çünkü daha yeni bakımdan geldi. Ee sorun kimde o zaman ? Ben en az 6 aydır uğraşıyorum bıktım artık.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı