MSI Ge70 2oe Turbo Fan Cızırtı

ghost5369

Hectopat
Daha önce konu açmıştım fakat o zaman sorun düzelmişti. Sorun yine başladı. Turbo fanı açınca cızırtı geliyor, içine açıp baktım hiç bir şey sürtmüyor. Hatta fanı çıkartıp tekrar taktım, vidalarda da bir sıkıntı yok. Bakım için servise göndermiştim o günden beri sıkıntı var. Arada oluyor bazen düzeliyor. Cızırdırken laptopu oynatınca düzeliyor. Sorun ne olabilir ? Ne yapmalıyım ?

Servisten geldikten sonra biraz oynamıştım düzelmişti. 1 ay kadar önce içini açıp fanı temizledim ve düzgün bir şekilde tekrar taktım. Sorun yine devam etti.

Fandan olduğuna emin gibiyim. Laptopu kaldırıp oynayınca düzelip daha da artabiliyor ses ilginç.

Fan çok iyi yerleştirilmemiş olabilir. Hızı da artınca ufak oynamalar olup ses çıkartabilir.

Eğer bir yere çarpmıyorsa, fanın döndüğü yuvayla alakalı muhtemelen. Fanın döndüğü bilye, hafif ıslık sesi gibi sürekli.

Fan iyi yerleştirelmemiş olamaz çünkü kendim de çıkartıp düzgün bir şekilde taktım. Tekrar bakacağım içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…