MSI GE70 GTX960M FPS Sorunu

Ego58

Hectopat
Daha fazla  
MSI GE70 dizüstü bilgisayarımda bazı oyunlarda ilginç bir kasma sorunu yaşıyorum. ETS 2 ve FIFA19'da oyun içi ışığın (güneş ışığı) çok olduğu zaman FPS düşüyor. Ama FIFA19'da gece maçı yapınca FPS düşmesi nadiren oluyor. Ancak bu halde dahi FIFA'yı düşük ayarlarda 60 FPS oynayabiliyorum. Keza CS:GO'da da performans düşüklüğü söz konusu. GTX 960M'in bu oyunlarda daha fazla performans göstermesi gerekmez mi? Durumu düzeltmem için ne yapabilirim?

NOT: NVIDIA GeForce Experience ve Game Ready Driver'ım güncel, Windows ise 8.1 Pro deneme sürü mü? 4.5 yıldır herhangi bir format işlemi olmadan kullanıyorum.

Çözüm önerilerinizi bekliyorum, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Yakın zamanda fan temizliği, işlemci ve ekran kartı termal macun değişimi yaptınız ya da yaptırdınız mı ? Isıyla beraber cihazınızın performansı önemli ölçüde düşer, fps düşüşleri yaşarsınız. 4.5 yıl formatsız kullanmanız benim gibi bir kullanıcıya göre mucize. Bakımlarını yapınız ve format atınız, probleminiz büyük ihtimalle çözülecektir.

Yakın zamanda fan temizliği, işlemci ve ekran kartı termal macun değişimi yaptınız ya da yaptırdınız mı ? Isıyla beraber cihazınızın performansı önemli ölçüde düşer, fps düşüşleri yaşarsınız. 4.5 yıl formatsız kullanmanız benim gibi bir kullanıcıya göre mucize. Bakımlarını yapınız ve format atınız, probleminiz büyük ihtimalle çözülecektir.
Hiç termal macun değişimi yapmadım ancak sıcaklık sorunu yaşamıyorum. Dediklerinizi deneyeceğim. Cevabınız için teşekkürler.

Hiç termal macun değişimi yapmadım ancak sıcaklık sorunu yaşamıyorum. Dediklerinizi deneyeceğim. Cevabınız için teşekkürler.

Rica ederim, bunu algılamak zor olabilir temas ile. 1 ay önce oyunlarda drop yiyordum GTX 760 ekran kartımla. Sıcaklık değerlerine baktığımda 82 dereceleri geçiyordu kart. Kaliteli bir termal macun uyguladım, şimdi 70 derece kasa hava akımım kötü olmasına rağmen. Hem ekran kartı hem işlemci termal macunlarını değiştiriniz, anlamıyorsanız götürün güvendiğiniz bir bilgisayarcı yapsın, macun sürüp sürmediğini gözünüzle görün. Kaliteli bir macun sürmesini rica edin. Birde format atınca aradaki hız farkını görürsünüz 4,5 yıl formatsız kullandıktan sonra. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı