MSI GE70 P1 tuşu ne işe yarıyor ?

ferfeit

Hectopat
Arkadaşlar, dün yeni bir bilgisayar aldım. Açıkçası çok ikilemde kalarak aldıgım bir bilgisayar ve ondan dolayı da pişman olmak istemiyorum bu kadar para verdikten sonra.
Online oyunda daha fazla zaman geçiren biriyim. Sıkıntı yaşayabiliceğim bir durum cıkar mı? (ısınma olsun fanda sıkıntı olsun) Herhangi bir sorun.
Bir de P1 tusu varmiş. Bir kısayol olayı tarzinda birşey varmiş. Açıklayabilicek var mi ?

Kr12VV.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel ürün. Hayırlı olsun. Sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum. Masa üstü toplama şansınız var mıydı?

Malesef yok KKTC de okuyorum masaüstü götürme şansım biraz zor oyüzden almak zorunda kaldım.

Birde bu bilgisayarda değiştirilebilir ekran kartı mı ? Yani aygıt yöneticisine baktıgımda intel hd graphics 4600 ve nvidia görmekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değiştirmekten kastım o değil. Oyun oynarken genelde dahili hafiza kartını kullanıyor intelinkini. Ben onu nasıl değiştirip nvidia kullanmasını saglıyabilirim ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı