MSI GE70 SSD Slotu

OE06

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar MSI GE70 2PC laptop'ını kullanıyorum. Bu modelde SSD yok. Bende ileride SSD almayı düşünüyorum. Sorum şu; SSD alınca mecbur mSata ile mi kullanmak zorundayım yoksa bu laptopta SSD için slot var mı içinde?

mSata olayını çok iyi bilmiyorum. mSata SSD yine laptop'ın içine mi takılıyor yoksa dışında bir giriş var orası mı ?

İyi o zaman ben dışarıdan harici hdd gibi bir aparat sanıyordum. Teşekkürler, Vatan'dan gidip alsam SSD'yi onlar takar mı ?

Ben daha önce açtım bilgisayarı, ancak açınca garanti gidiyor malesef. İçinde sadece bir tane 2.5" disk yuvası var ve oraya da HDD takılı. Yani ya HDD'yi çıkaracaksın ya da mSata SSD alacaksın ki bence mSata en mantıklısı. Arka kapağı açtığınız zaman mSata yuvasını rahatça fark edebilirsiniz ki anakartın üzerinde mSata'nın takılacağı yer zaten belirtilmiş oluyor. Ben de yakında Kingston'ın 120 GB'lık mSata SSD'lerinden alıp bilgisayarıma takviye yapmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı