tembelsavar
Hectopat
Selam dostlar, bu fiyatı verip alabileceğim daha iyi bir laptop mevcut mudur? Yoksa bunu mu tercih etmeliyim? Tavsiyelerinize açığım.
Tertemiz makina ama MSİ olduğu için termal macun değiştirsen güzel olurSelam dostlar, bu fiyatı verip alabileceğim daha iyi bir laptop mevcut mudur? Yoksa bunu mu tercih etmeliyim? Tavsiyelerinize açığım.
Hızlı yanıt için teşekkürler, bu ısınma olayı canımı sıktı açıkçası. Ses o kadar problem değil ama 2 günlük bilgisayarda el yakacak kadar ısınma yapıyorsa muhtemelen bir üstteki arkadaşımızın dediği gibi termal macun değiştirmek mantıklı duruyor gibi.2 gün önce aldım ve gayet güzel. Far Cry 5'te sıcaklık eli yakacak dereceye geliyor ama fanları son devirde çalıştırdığınız zaman sorun yok. Özellikle paneli çok şık ve net görsellere sahip. Zaten MSI kalitesi kendini belli ediyor...
İdare eder seviyesinde 2 problem mevcut; Realtek sürücülerinden midir bilmiyorum, cihazın sesi eski bilgisayarıma göre bariz az çıkıyor. Özellikle kaliteli kulaklıkla yüksek seste müzik olayını yakalayamadım. Diğer problem ise kasayla alakalı. Paneli kapatıp açtığınızda klavye tarafından küçük çıtırdama sesi geliyor. Sanırım plastik oluşundan dolayı.
Nereden alacağıma tam olarak karar vermedim. Fiyatı 17.000-18.000 arası değişiyor.Fiyatı ne kadar? Nereden alacaksınız acaba?
Anladım teşekkürler. Bahsini ettiğiniz indirim sizce ne zaman olur? Bir an önce elime geçmesini istiyorum daBurak Bey fiyatı çok fazla. İndirim bekleyin 15'e kadar ineceğine emin olabilirsiniz. Ama o notebook ne açarsanız ısınıyor gibi. Alınca undervolt yaparsınız hemen.
Zaten o seviyelerde çok fazla tercihiniz yok gibi. Türkiye gaming notebook konusunda kısır bir yer. Büyük kasaları (Desktop Replacement) seviyorum derseniz Titan modellerine yönelebilirsiniz ya da Monster'ın büyük kasaları var o fiyatlarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.