MSI GE75 ses kontrol çubuğu ekranı koyulaştırıyor

fad

Hectopat
Yer
Ankara
MSI GE75 modeli kullanıcısıyım. Son zamanlarda oyunlarda FN tuşuyla beraber diğer fonksiyon tuşlarını kullandığımda ekranda kısa süreli bir koyulaşma oluşuyor. Ses açma-kapama ve görüntü parlaklığı açma-kapama esnasında sol üstte çıkan kontrol çubuğu yok olduğunda ekrandaki koyulaşma da gidiyor. Yani o çubuk ekranda kaldığı sürece ekranda koyulaşma oluyor fakat oyunda değilken yani masa üstündeyken böyle bir koyulaşma olmuyor. Sebebi ne olabilir?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows sürümünü ve ekran kartı sürücü sürümünü paylaşır mısın?

Son düzenleme:
Sürücü güncellemesinin ardından mı başladı? Araştırdım biraz da kayda değer bir şey bulamadım.

Sürücü güncellemesinin ardından mı başladı? Araştırdım biraz da kayda değer bir şey bulamadım.
Evet. Eskiden böyle yapmıyordu. Güncellemelerden sonra oldu. Ben de araştırdım ingilizce kaynaklardan ama konuyla ilgili birşey bulamadım. Yeni güncellemeleri beklemekten başka çare yok herhalde..

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemeyi, düzelmezse eski sürümlere dönmeyi dene istersen. Anlattığın şeye en çok benzeyen konu bu, bunda da güncelleme yapınca düzeldiğini söylemişler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı