MSI, GeForce RTX 3080 Kapasitör Tasarımını Sessiz Sedasız Yeniliyor

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.845
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
MSI RTX 3080

Gündeme gelen RTX 3080 sorunlarının ardından MSI gibi ekran kartı üreticileri de kaygı içerisinde bazı hamleler yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bazı özel tasarım RTX 3080 modellerinde kararlılık sorunları yaşanmaya başlamıştı. Bu konuyu daha önce ele almıştık ve o an için üreticilerin neler yaptığına bakmıştık. Özet geçecek olursak, ekran kartlarında gerilimi filtreleyen iki tür kapasitör […]

Devamı: MSI, GeForce RTX 3080 Kapasitör Tasarımını Sessiz Sedasız Yeniliyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Güncelleme: MSI ekran kartlarındaki Ventus modelin güç bileşenleri görselinin Pre-Production Sample yani seri üretim öncesi örnekten geldiği açıklandı. Piyasadaki Ventus'lar sağdaki gibi bir MLCC grubu ve 5 POSCAP ile geliyor.
 
MSI resmi açıklama yaptı arkadaşlar, Videocardz'ın haberindeki görseller üretim öncesi modelden çıktı, üretimi değiştirmedik piyasadaki ürünlerde kullanım zaten böyleydi dediler. Haberde bize gönderilen görselleri paylaştık. Bu tür olaylar olduğunda resmi açıklamalar gelene ve test edilene kadar farklı haberler gelecektir, doğaldır.
 
2000 serisi de ilk çıktığında bellekler yüzünden patlamıştı. 3000 serisi de kapasitör yüzünden sorunlarla boğuşuyor. Bu yüzden almadan önce her zaman beklemek lazım.
 

Geri
Yukarı