MSI GF 63 laptop alınır mı?

End

Kilopat
Herkese merhaba, 1 haftadır bilgisayar araştırıyorum genel olarak internet ve Adobe programları ile video montaj kurgu vs. yapacağım. 5000 TL bütçem vardı. Onu 14 bine kadar çıkardım çünkü istediğim bilgisayarlar son 1 haftada tam 3,5 bin üstüne satılıyor. Sadece Vatan'da satılan diğer yerlerde ve MSI markasının sitesinde bulamadığım bir bilgisayar var. Fiyatı piyasaya göre uygun sorduğumda Vatan çalışanlarına biri yeni ürün olduğu için dedi biri de FreeDOS olduğu için dedi. Başka biri de Vatan'a özel olarak çıkartılıyor dedi. Rica etsem ürünü inceler misiniz?
Fiyat performans mı?
Yoksa ürünün bir sorunu mu var da bu fiyata satılıyor?
MSI'in kendi sitesinde bulamıyorum tam bu modeli. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ürün link:

Son düzenleyen: Moderatör:

Elektrikli soba bu.

Ekran 60 Hz ve 8 GB RAM olduğu için bu kadar düşük fiyat ancak hala pahalı. Windows da yokmuş. Soğutması da çok kötüymüş.

Elektrikli soba bu.

Kullanan var mı hocam çevrenizde?
Ekran 60 Hz ve 8 GB RAM olduğu için bu kadar düşük fiyat ancak hala pahalı. Windows da yokmuş. Soğutması da çok kötüymüş.

4 GB RTX 3050 ekran kartı var. Windows yüklemesini ben hallederim ondan yana problem yokta her ürünün fiyatı arttı bu ürünün bu şekilde sabit kalması bende biraz şüphe uyandırdı. Acaba donanımsal bir problemi mi var diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…