MSI GF 65I PC donuyor

Emirtm

Femtopat
Katılım
15 Kasım 2021
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, ms GF 65 Thin 10 ue X45TR laptopmumu alalı 1 yıl oldu. Hemen hemen bir kere garantiye yolladım çünkü CPU 2-3 ay sonra bir şey oldu. Dereceleri arttı, bir anda ben de yolladım. Macun değişimi falandır belki diye, bir anda dereceleri değişiyordu. Bir ayar yapıp macunu yapıp yolladılar fakat bilgisayar geldi geleli daha kötü oldu. İşlemci 90 derecelerde sürekli ama inmiyor. Bir anda 60'a inip 95 96 ya geri falan çıkıyor, ayrıca sürekli donuyor.

YouTube'da olsun video izleriken ileri sararkan falan mesela PC'ye dokunca 10 saniye video izlerken bir anda ileri sarma tuşuna bas anlık drop falan yiyor. Ne yapabilriim? Garantiye yollayacağım. Tekrar sorunu ne olabilir? Bazen CPU ve bellek kullanımı bir anda %100 yazıyor. R PC'de donuyor. Dragon Center'dan takip ediyorum, bir de Core Temp'ten işlemci derecelerine baktım. 5 tane derece var orada işlemcinin pinlerinin dereceleri ne bilmiyorum. Artık biri sürekli 90 derecede diğerleri düşük? Yardımlarınızı bekliyorum bu konuda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş alakası var mıdır bilmem ama başımdan geçen buna benzer bir anım vardı. Benim laptopta birden fazla video oynatıcı programı vardı. Arka planda iki programın dosyaları çakışıp işlemciye yüklenip ısıyı artırıyordu. İşlemci kullanımı birden yüzde yüze çıkıp sıcaklık 90 dereceyi görüyordu. Programın birini kaldırdım sorun düzelmişti.
 

Geri
Yukarı