MSI GF63 Thin 11SC laptop "Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz?" ekranında kaldı

apeka

Femtopat
Katılım
23 Mayıs 2022
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, netten "MSI GF63 Thin 11SC-035xtr" laptop aldım. Windows kurulumu yapmaya başladım ama Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz kısmında takıldım. Son bilgisayarıma en son 2014'te Windows kurup bir daha format falan atmadığım için de takılmış olabilirim ama internetten aldığım için normal bir şey de olmayabilir diye düşündüm belki biri almıştır yanlış bir şey yapmış becerememiştir iade etmiştir.
Nette videolara ve resimli anlatımlara baktım hiçbiri aşağıdaki gibi değil. Okuduklarımdan ve izlediklerimden anladığım sürücü 0 ve sürücü 1 çıkıyor insanlara ve sürücü 0'a yüklüyorlar bende hepsi sürücü 0 da 3 Partition var. EFI BIOS onu biliyorum driver CD kısmını da silmeyin diyorlar hardwarelerin driverları daha kolay yükleniyor diye. Bölüm 2 zaten BIOS ve driverların yüklü olduğu kısımlardan kalan kısım gibi durduğu için buraya yüklemek gerek gibi duruyor ama burayı seçip yükle deyince aşağıdaki uyarı çıkıyor...yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık. Başka kurulum anlatımlarına baktığımda önce yeni ye basıyorlar ve sistem ekstra driverlar oluşturuyor msr falan ama bunda yeni de aktif değil gördüğünüz gibi. Ne yapmam gerek bu durumda?

20220523_191304.jpg
 
Şöyle bir video var bakabilrsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Windows



Videodaki işlemlerle formatını atıp sonra tekrardan format atarak partitonlara bölebilirsiniz. Ya da Windows disk aracıyla bölebilirsiniz. Yeter ki ilk formatı atın.
Çok teşekkür ederim. Videoya göre yaptım Windows'u yüklemeyi başardım. Daha önce baktığım yerlerde EFI silmeyin Driver CD silmeyin dediği için korkmuştum. Videoya göre yapınca hepsi silindi bakalım 😁 Tekrar çok teşekkürler ikinize de.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı