Selam. MSI GF63 Thin 9sc marka ve modelli laptopum için 1 TB SSD bakıyorum. Bilgisayarda 480 GB Kingston rbuSN8154P3512gj model SSD takılı. Okuma ve yazma değerleri ektedir. 1300TL'ye kadar bütçem var. Bilgisayar hızında gözle görülür bir fark olur mu? Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.
Evet dediğiniz kasa, SATA/HDD bölümüne SSD takılabiliyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin. Eğer takılabiliyorsa SATA III girişli bir SSD mi almam gerekiyor. Ek olarak mevcut SSD'yi değiştirmem mi mantıklı olur yoksa HDD yerine aldığım SSD'yi takmam mı ?
Evet dediğiniz kasa, SATA/HDD bölümüne SSD takılabiliyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin. Eğer takılabiliyorsa SATA III girişli bir SSD mi almam gerekiyor. Ek olarak mevcut SSD'yi değiştirmem mi mantıklı olur yoksa HDD yerine aldığım SSD'yi takmam mı?
Hocam açıkçası şuan ki depolama alanı bile yeterli bana amacım sadece laptopu olabildiği kadar hızlandırabilmek özellikle oyunlar için bu konuda öneriniz nedir? Ürün tavsiyesi yapabilir misiniz ?