MSI GF63'e ek monitör takılırsa sorun olur mu?

CyberFame

Picopat
Daha fazla  
Merhaba;
MSI GF63 Thin 9SC-043xtr notebook kullanıyorum, ekran yetersiz geldiğinden dolayı, Samsung LC27 monitör alma düşüncesi içerisindeyim, monitör ve notebook arasında çakışma olabilir mi veya destekleme konusunda problem yaşar mıyım? Üzerinde GTX1650 ekran kartı var. Almayı düşündüğüm monitör, 144 Hz 1ms. Bu özellikleri kullanmış olduğum notebookdan verim alabilir miyim?
Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1050 laptopuma monitör bağladım, harici ekran kartı ile görüntü alıyorum laptop ekranını devre dışı bırakıp kapattım. Normale göre daha akıcı ve daha yüksek FPS alıyorum. Dikkat etmeniz bir nokta var, bazı laptoplar HDMI portundan dahili grafik ile görüntü verebiliyor. Monitörde oynadığınız oyunlarda performans alamazsınız. Laptopta DP ya da mini DP var mı bilmiyorum HDMI için konuştum. Bu arada HDMI girişine 1.4 kablo bağladım 165 Hz 1ms sorunsuz alabiliyorum.

GTX 1050 laptopuma monitör bağladım, harici ekran kartı ile görüntü alıyorum laptop ekranını devre dışı bırakıp kapattım. Normale göre daha akıcı ve daha yüksek FPS alıyorum. Dikkat etmeniz bir nokta var, bazı laptoplar HDMI portundan dahili grafik ile görüntü verebiliyor. Monitörde oynadığınız oyunlarda performans alamazsınız. Laptopta DP ya da mini DP var mı bilmiyorum HDMI için konuştum. Bu arada HDMI girişine 1.4 kablo bağladım 165 Hz 1ms sorunsuz alabiliyorum.
Tekrar merhaba;
vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim. Note book'da displayport girişim yok sadece 1 tane Hdmi girişim mevcut. hmdi çıkışının harici ekran kartının veya dahili ekran kartının görüntü verip vermediğini nasıl anlayabilirim ?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla. Çağrı GÜL.

Tekrar merhaba;
vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim. Note book'da displayport girişim yok sadece 1 tane Hdmi girişim mevcut. hmdi çıkışının harici ekran kartının veya dahili ekran kartının görüntü verip vermediğini nasıl anlayabilirim ?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla. Çağrı GÜL.
Şematiğine bakarak anlayabilirsin. %99 ihtimalle NVIDIA veriyordur görüntüyü.

teşekkürler
Şematiğine bakarak anlayabilirsin. %99 ihtimalle NVIDIA veriyordur görüntüyü.

şematik bu şekilde tam olarak anlayamadım. tv'ye bağladım cihazımı bu şekilde. yardımcı olabilecek arkadaş varmı ? harici monitör aldığımda tepkime hızını ve hrz etiker mi ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    58,3 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı