MSI GF65 Thin vs ASUS Vivobook 15

Hocam eğer Windows şart değilse M1 MacBook öneririm. Windows şart ise VivoBook taşınabilirlik olarak daha iyi olabilir. MSI da çok hafifmiş. İncelemelerine bakıp tasarıma karar verebilirsiniz. Ama MSI modelde NumPad yok. Sorun olur mu bilemem. İkisi de güzel cihazdır bence MSI ama. Tasarımlara göre karar verebilirsiniz.
Yardımınız için teşekkürler.👍

ROG'a düştüm 😍

Ben de o modeli alacağım hocam. 1 2 ay içinde alırsam incelemesini yaparım.
Hocam MSI kaç Hz acaba bilginiz var mıdır?
Bu arada ROG 3050 versiyonu da var bütçeyi azıcık arttırabilirseniz.

İnternette biraz araştırma yaptım ve sonuçları bunlar:

Küçük olsun, malzeme kalitesi güzel olsun kaliteli olsun derseniz bu:

Ekranı büyük olsun yine aynı şekilde malzeme kalitesi iyi olsun derseniz bu (RAM yükseltmesi yaparsanız iyi olur):

Ve asıl önerim olan laptop ise bu:
HP Omen 15-en1015nt R7-5800h 8gb 512gb Ssd Rtx3060/6gb 15.6 Fdos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL RAM yükseltmesi yaparsanız hem işlemci tarafında hem de ekran kartı tarafında üzmez aynı şekilde kalitede de sıkıntı yaşamazsınız.

Son düzenleme:
İnternette biraz araştırma yaptım ve sonuçları bunlar:

Küçük olsun, malzeme kalitesi güzel olsun kaliteli olsun derseniz bu:

Ekranı büyük olsun yine aynı şekilde malzeme kalitesi iyi olsun derseniz bu (RAM yükseltmesi yaparsanız iyi olur):

Ve asıl önerim olan laptop ise bu :
HP Omen 15-en1015nt R7-5800h 8gb 512gb Ssd Rtx3060/6gb 15.6 Fdos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL RAM yükseltmesi yaparsanız hem işlemci tarafında hem de ekran kartı tarafında üzmez aynı şekilde kalitede de sıkıntı yaşamazsınız.
Hocam attığınız ilk iki laptop aynı. İkisi de G14.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı