Merhaba arkadaşlar, yarın bu cihazı almayı düşünüyorum pazarlıkla 17bin TL 2.el sizde nasıl alınır mı? Mimarlık okuyorum okul için kullanacağım. Ukrayna'dan alınmış cihaz.
Model ismi: GF75 Thin 10UEK-038xpl
i7 10750H.
17.3inc IPS 144Hz.
RTX3060 6 GB.
16 GB RAM.
Ben gf/65 kasasını kullanıyorum. Birebir aynı model sadece benim ekran boyutum 15, 6". Ben işlemciyi 75 derece civarında kullanıyorum. Ekran kartını ise Max 65 derecede kullandım şimdiye kadar. Bunun neresi ısınıyor anlamadım.
Ben gf/65 kasasını kullanıyorum. Birebir aynı model sadece benim ekran boyutum 15, 6". Ben işlemciyi 75 derece civarında kullanıyorum. Ekran kartını ise Max 65 derecede kullandım şimdiye kadar. Bunun neresi ısınıyor anlamadım.
Bu incelemede de belirtildiği gibi stress testinde işlemci 91 dereceye ulaşmış ve frekans düşürmüş. Ayrıca 10750H'ın gereksiz ısınan bir işlemci olması da cabası.