MSI GF75 Thin 10UEK nasıldır?

• Konuyu başlatan MarkV
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 635

MarkV

Megapat
Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yarın bu cihazı almayı düşünüyorum pazarlıkla 17bin TL 2.el sizde nasıl alınır mı? Mimarlık okuyorum okul için kullanacağım. Ukrayna'dan alınmış cihaz.

Model ismi: GF75 Thin 10UEK-038xpl
i7 10750H.
17.3inc IPS 144Hz.
RTX3060 6 GB.
16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi bir cihaz değil, ısınma sorunları mevcut ve Max-Q.

Ben gf/65 kasasını kullanıyorum. Birebir aynı model sadece benim ekran boyutum 15, 6". Ben işlemciyi 75 derece civarında kullanıyorum. Ekran kartını ise Max 65 derecede kullandım şimdiye kadar. Bunun neresi ısınıyor anlamadım.

Ben gf/65 kasasını kullanıyorum. Birebir aynı model sadece benim ekran boyutum 15, 6". Ben işlemciyi 75 derece civarında kullanıyorum. Ekran kartını ise Max 65 derecede kullandım şimdiye kadar. Bunun neresi ısınıyor anlamadım.
Cihazın özellikleri neler? İşlemci ve ekran kartı tam güçte çalışıyor mu?

Bu incelemede de belirtildiği gibi stress testinde işlemci 91 dereceye ulaşmış ve frekans düşürmüş. Ayrıca 10750H'ın gereksiz ısınan bir işlemci olması da cabası.

Oyunlarla çok bir işim yok aslında 4 yıl götürsün diye bunu seçtim fiyatıda iyi jelatinleri daha üstünde adam kullanmamış çok fazla.

Malzeme kalitesi nasıldı beğeniyormuydunuz cihazı

Oyunlarla çok bir işim yok aslında 4 yıl götürsün diye bunu seçtim fiyatıda iyi jelatinleri daha üstünde adam kullanmamış çok fazla.
Hocam ilanın linkini atma şansınız var mı? Ayrıca bazı yurtdışından alınan cihazların Türkiye garantisi olmuyor, dikkatli olmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı