En ucuz GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 224,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 224,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!
120TL veremeyip 100TL verebilecekler için iyi seçenek. Elbette MS814 daha mantıklı ama ona bakılırsa Katar Pro almak veya yükseltip MX518 diye diye 1000TL'ye kadar yolu var bunun.
En ucuz A4 Tech KM-720 Q USB Kablolu Klavye fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! A4 Tech KM-720 Q USB Kablolu Klavye özelliklerini incele, 374,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Acil işim olduğu için almak zorundaydım, 3 ay gibi bir süre oldu alalı. Oyun çok oynamıyorum fakat oynadığımda hiçbir eksiğini görmedim, FPS oyunlarında da aynı şekilde hiçbir eksiğini görmedim. Kötü yanları nelerdir? Mouse`u genel olarak gündelik kullanımda kullanıyorum çok rahat ediyorum şahsen, çok oynamasamda oyunlarda da aynı şekilde.
Acil işim olduğu için almak zorundaydım, 3 ay gibi bir süre oldu alalı. Oyun çok oynamıyorum fakat oynadığımda hiçbir eksiğini görmedim, FPS oyunlarında da aynı şekilde hiçbir eksiğini görmedim. Kötü yanları nelerdir? Mouse'u genel olarak gündelik kullanımda kullanıyorum çok rahat ediyorum şahsen, oyunlarda da aynı şekilde.