MSI GL62M 7RD Driver Power State Failure Mavi Ekran Hatası

ubelalan

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktan anlayabildiğiniz gibi mavi ekran alıyorum. Bilgisayar açıldığında harddiski en iyi duruma getirmeden kullanamıyorum. Bu da nerdeyse 1,5 saatimi alıyor. Görev Yöneticisi'ne baktığımda hiçbir uygulama yüksek işlem yapmadığı halde harddiskim %100 etkin görünüyor ve ortalama yanıt süresi 4000 ms olarak görünüyor. Harddisk kesik kesik işlem yapıyor.
  • Burdan minidump dosyalarıma ulaşabilirsiniz.
Bu hatayı ilk olarak Origin'den Trialini denemek için indirdiğim Battlefield 4 oyununu açmaya çalışırken aldım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • (C4) Reallocated Event Count ve (C5)Current Pending Sector satırlarında warning durumu var.
  • (C4) açıklamasında: Number of sector replacement operations : 3 Status: Ok yazıyor.
  • (C5) açıklamasında ise: Number of unstable sectors :192 Status:The drive has unstable sectors yazıyor.

• Tekrar Error Scan yapıyorum. Eğer bitirebilirsem ikisinin birden görsellerini atarım

Harddisk değişimi için ücret talep edip etmeyecekleri konusunda bir fikriniz var mı peki?
  • Ayrıca şu an bad sector taramasının yaklaşık olarak %80'i bitmiş durumda ve şu an Damaged Blocks %1.0 ve 24 hata var.

Son mesajımı düzenleyemediğim için yeni mesaj olarak atıyorum. HD Tune görselleri ekte. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim

Dosya Ekleri

• 30-Kasým-2017_00-11.png
    30-Kasým-2017_00-11.png
    17,3 KB · Görüntüleme: 242
  • 30-Kasým-2017_00-12.png
    30-Kasým-2017_00-12.png
    22,7 KB · Görüntüleme: 217
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı