MSI GL75 9SD ışık sızması ve Coil Whine

Dello

Hectopat
Selam arkadaşlar cuma günü MSI GL75 aldım daha önce de araştırmıştım Coil Whine ve ışık sızması problemlerinin olduğunu biliyordum fakat çok farklılık gösteriyordu kiminde çok kiminde az vardı. Fiyatı da uyguna gelince kaçırmak istemedim ve aldım bu sorunlar bende de çıktı çok rahatsız olduğum söylenemez ama değişim vs. yapılsa sorunsuz olanı gelir mi diye düşünmüyor değilim. Sizce iade etmeli veya servise göndermeli miyim? Aşağıya örnek foto koyacağım ışık sızması için ama ona aldanmayın kameradan dolayı öyle çıkmış normalde daha az köşelerde 2 baş parmak kadar diyebilirim.

Dosya Ekleri

• EE0A4F71-D90C-44A6-A061-540FCAA087DF.jpeg
    EE0A4F71-D90C-44A6-A061-540FCAA087DF.jpeg
    746,4 KB · Görüntüleme: 103
Servis isik sizmasini dogal karsiliyor ve iade degisimi birak ekrani bile degistirmiyor hp ve dell’de boyleydi. İstersen servisi arayip sorabilirsin

Selam arkadaşlar cuma günü MSI GL75 aldım daha önce de araştırmıştım Coil Whine ve ışık sızması problemlerinin olduğunu biliyordum fakat çok farklılık gösteriyordu kiminde çok kiminde az vardı. Fiyatı da uyguna gelince kaçırmak istemedim ve aldım bu sorunlar bende de çıktı çok rahatsız olduğum söylenemez ama değişim vs. yapılsa sorunsuz olanı gelir mi diye düşünmüyor değilim. Sizce iade etmeli veya servise göndermeli miyim? Aşağıya örnek foto koyacağım ışık sızması için ama ona aldanmayın kameradan dolayı öyle çıkmış normalde daha az köşelerde 2 baş parmak kadar diyebilirim.
Bende bu modelden almayı dusunuyorum ama bu sorun olsun ıstemıyorum bu yuzden korkuyorum acıkcası onerebılecegınız bır sey var mıdır ?
Düzgün gelen hiç olmuyor mu ?

Hocam laptoplarda isik sizmasi kacinilmaz neredeyse. Siyah ekran ve gece olmadigi surece belli olmuyorlar.
Hocam bende asus var hiç yok ondan dolayı alışığım olmamasına aslında
Performans ve kalite olarak tavsiye eder miyim ederim ama bahsettiğimiz hususlar çoğunda geçerli sanırım.
Teşekkür ederim değerlendiricem o zaman tekrardan bilgisayarları lenovo legion y540 da seçeneklerim arasında

Hocam bende ASUS var hiç yok ondan dolayı alışığım olmamasına aslında.

Teşekkür ederim değerlendireceğim o zaman tekrardan bilgisayarları Lenovo Legion Y540'da seçeneklerim arasında.

Lenovo'yu tavsiye etmem soğutmadan dolayı çok fazla ısındığını duymuştum yabancı kaynaklar içini açıp soğutmaları inceliyor onlara bir bakın GL75'te 7 tane bakır boru var diye hatırlıyorum.

Lenovo'yu tavsiye etmem soğutmadan dolayı çok fazla ısındığını duymuştum yabancı kaynaklar içini açıp soğutmaları inceliyor onlara bir bakın GL75'te 7 tane bakır boru var diye hatırlıyorum.
Hocam gl75 ışık sızması yuzunden ıstemıyorum ama o sorunu sorun olarak dert etmezsek gl75 1660tiylı modele 13000 tl ye önerir misin ?

Hocam GL75 ışık sızması yuzunden ıstemıyorum ama o sorunu sorun olarak dert etmezsek GL75 1660TIYLI modele 13000 TL'ye önerir misin?

Dostum bana göre 13 bin fazla ben 10.800'e aldım ama şöyle bir durum da var ben yaklaşık 2 aydır bilgisayar bakıyorum sürekli ertelediğim için fiyatların nasıl arttığını bizzat gördüm aynı modeli 3-4 bin TL daha ucuza görünce ne kadar indirim olsa da insana pahalı geliyor bence acelen yoksa biraz indirim kovala.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı