MSI GP62 6QF Wi-Fi bağlantı sorunu

RienNN

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dün vatan bilgisayardan MSI GP62 6QF laptop aldım. Vatanda kontrolleri filan yapıldı özellikle iyice kontrol etmelerini istedim bir sıkıntı çıkmasın, başımız ağrımasın diye eve gelip kablo ile internete bağladım GTA5, CS:GO indirip kurdum oynadım hiç de bir sıkıntı yaşamadım. Gece saatlerinde WİFİ şifresini girip WİFİ ile bağlanmak istedim ethernet kablosunu çıkarttım.
WİFİ ile bağlandım 1-2 dakika içersinde WİFİ kapattı, geri açtı, sarı ünlem işareti çıktı.
Bir türlü WİFİ bağlı kalamadı laptop ne yapacağımı bilemiyorum diğer bilgisayarlarda bir sıkıntı yok hepsi WİFİ de telefonlar da aynı şekilde yardımlarınızı bekliyorum

Kullandığım modem:
Netmaster Uydunet Cbw-383z4 Voi̇p Docsi̇s Kablos - n11.com

çözüldüyse nasıl yaptın bi anlatır mısın? aynı sorunu bende yaşıyorum :(
Sorunu çözdüm
Denetim masası > Program Ekle kaldır > İntel PROset/Wireless Software isimli programa sağ tık yapıp değiştir dedikten sonra Onar kısmı karşımızı çıkıyor burdan onara basıp gerekli adımları uyguladıktan sonra sorunumuz çözülüyor program bilgisayarı yeniden başlatmazsa eğer manuel olarak yeniden başlatabilirsiniz sorununuza yardım edebildiysem eğer ne mutlu bana

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı