Cazzarie Kilopat Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 960 Çözümler 1 3 Mayıs 2016 #11 HanHua dedi: Asusda iyidir ama ekranı full hd değil. Tekrar baktım linkteki bilgisayarlara Msı alın keyfinize bakın. Hdd si 7200rpm olması avantaj . Freedos olarak geliyor ona kendiniz veya bir bilgisayarcıya götürüp windows 10 yükletebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen, Freedos olmasına özen gösterdim çünkü fiyatlarında artış oluyormuş. Zaten format atmayı biliyorum ve sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
HanHua dedi: Asusda iyidir ama ekranı full hd değil. Tekrar baktım linkteki bilgisayarlara Msı alın keyfinize bakın. Hdd si 7200rpm olması avantaj . Freedos olarak geliyor ona kendiniz veya bir bilgisayarcıya götürüp windows 10 yükletebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen, Freedos olmasına özen gösterdim çünkü fiyatlarında artış oluyormuş. Zaten format atmayı biliyorum ve sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
HanHua Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 109 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2016 #12 Cazzarie dedi: Aynen, Freedos olmasına özen gösterdim çünkü fiyatlarında artış oluyormuş. Zaten format atmayı biliyorum ve sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ne zaman almayı düşünüyorsunuz ? Acil değilse 1-2 gün daha bekleyin . Tecrübeli kişilerden de yorum gelecektir. Daha sağlıklı karar verirsiniz.
Cazzarie dedi: Aynen, Freedos olmasına özen gösterdim çünkü fiyatlarında artış oluyormuş. Zaten format atmayı biliyorum ve sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ne zaman almayı düşünüyorsunuz ? Acil değilse 1-2 gün daha bekleyin . Tecrübeli kişilerden de yorum gelecektir. Daha sağlıklı karar verirsiniz.
Cazzarie Kilopat Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 960 Çözümler 1 3 Mayıs 2016 #13 HanHua dedi: Peki ne zaman almayı düşünüyorsunuz ? Acil değilse 1-2 gün daha bekleyin . Tecrübeli kişilerden de yorum gelecektir. Daha sağlıklı karar verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zamanım var daha, böyle olacağını bildiğim için önceden konuyu açayım bilgi alayım dedim.
HanHua dedi: Peki ne zaman almayı düşünüyorsunuz ? Acil değilse 1-2 gün daha bekleyin . Tecrübeli kişilerden de yorum gelecektir. Daha sağlıklı karar verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zamanım var daha, böyle olacağını bildiğim için önceden konuyu açayım bilgi alayım dedim.
R rbs Hectopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #14 Hocam bütçeni zorlayabilirsen msi al technopat youtube kanalında incelemesi var. Zorlayamam diyorsan ASUS K555UB-XO099D 8GB
Hocam bütçeni zorlayabilirsen msi al technopat youtube kanalında incelemesi var. Zorlayamam diyorsan ASUS K555UB-XO099D 8GB
Cazzarie Kilopat Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 960 Çözümler 1 3 Mayıs 2016 #15 rbs dedi: Hocam bütçeni zorlayabilirsen msi al technopat youtube kanalında incelemesi var. Zorlayamam diyorsan ASUS K555UB-XO099D 8GB Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz ürün Full HD değil sanırsam, listede ki MSI almayı düşünüyorum. Birde önerdiğiniz cihazın stokları çoğu yerde bitmiş galiba.
rbs dedi: Hocam bütçeni zorlayabilirsen msi al technopat youtube kanalında incelemesi var. Zorlayamam diyorsan ASUS K555UB-XO099D 8GB Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz ürün Full HD değil sanırsam, listede ki MSI almayı düşünüyorum. Birde önerdiğiniz cihazın stokları çoğu yerde bitmiş galiba.
suggulusuggan Hectopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #16 SSD' siz kullanacağınıza göre 5400 RPM Harddisk çok yavaş kalacaktır. Full HD olmasından ve 7200 RPM Harddiskten dolayı MSI alın.
SSD' siz kullanacağınıza göre 5400 RPM Harddisk çok yavaş kalacaktır. Full HD olmasından ve 7200 RPM Harddiskten dolayı MSI alın.
Cazzarie Kilopat Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 960 Çözümler 1 5 Mayıs 2016 #17 Aynen, şu listede MSI baya iyi duruyor. Yorum yapacak yok mu ? MSI stokları bitmiş sanırsam satış olmuyor şuan. Her ihtimale karşı diğer olasılıkları da değerlendirmek gerek. Acer hakkında ne düşünüyorsunuz ? - MSI CX62 6QD-234XTR Intel Core i5 6300HQ 2.3GHz 8GB 1TB Fiyatı Birde bu laptop'u buldum listede ki MSI markalı laptopdan farkı nedir, daha mı iyidir ?
Aynen, şu listede MSI baya iyi duruyor. Yorum yapacak yok mu ? MSI stokları bitmiş sanırsam satış olmuyor şuan. Her ihtimale karşı diğer olasılıkları da değerlendirmek gerek. Acer hakkında ne düşünüyorsunuz ? - MSI CX62 6QD-234XTR Intel Core i5 6300HQ 2.3GHz 8GB 1TB Fiyatı Birde bu laptop'u buldum listede ki MSI markalı laptopdan farkı nedir, daha mı iyidir ?
suleymanlgg3 Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2016 #18 Bu bilgisayarı almanızı tavsiye ederim bende bu sabah sipariş verdim. Yorumları okudum gerçekten güzel aklıma yattı ve sizin linkini verdiğiniz Asus modelden daha üstün ve fiyatı 2.200 Tl. Asus K555UB-XO198T Intel Core i5 6200U 2.3GHz/2.8GHz 8GB 1TB Fiyatı
Bu bilgisayarı almanızı tavsiye ederim bende bu sabah sipariş verdim. Yorumları okudum gerçekten güzel aklıma yattı ve sizin linkini verdiğiniz Asus modelden daha üstün ve fiyatı 2.200 Tl. Asus K555UB-XO198T Intel Core i5 6200U 2.3GHz/2.8GHz 8GB 1TB Fiyatı