MSI GP62 vs ACER VN7-571G vs ASUS K55UB vs Casper ?

Aynen, Freedos olmasına özen gösterdim çünkü fiyatlarında artış oluyormuş. Zaten format atmayı biliyorum ve sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Aynen, Freedos olmasına özen gösterdim çünkü fiyatlarında artış oluyormuş. Zaten format atmayı biliyorum ve sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Peki ne zaman almayı düşünüyorsunuz ? Acil değilse 1-2 gün daha bekleyin . Tecrübeli kişilerden de yorum gelecektir. Daha sağlıklı karar verirsiniz.

Peki ne zaman almayı düşünüyorsunuz ? Acil değilse 1-2 gün daha bekleyin . Tecrübeli kişilerden de yorum gelecektir. Daha sağlıklı karar verirsiniz.
Zamanım var daha, böyle olacağını bildiğim için önceden konuyu açayım bilgi alayım dedim.

Hocam bütçeni zorlayabilirsen msi al technopat youtube kanalında incelemesi var. Zorlayamam diyorsan ASUS K555UB-XO099D 8GB

Hocam bütçeni zorlayabilirsen msi al technopat youtube kanalında incelemesi var. Zorlayamam diyorsan ASUS K555UB-XO099D 8GB
Önerdiğiniz ürün Full HD değil sanırsam, listede ki MSI almayı düşünüyorum. Birde önerdiğiniz cihazın stokları çoğu yerde bitmiş galiba.

SSD' siz kullanacağınıza göre 5400 RPM Harddisk çok yavaş kalacaktır. Full HD olmasından ve 7200 RPM Harddiskten dolayı MSI alın.

Aynen, şu listede MSI baya iyi duruyor.

Yorum yapacak yok mu ?

MSI stokları bitmiş sanırsam satış olmuyor şuan. Her ihtimale karşı diğer olasılıkları da değerlendirmek gerek. Acer hakkında ne düşünüyorsunuz ?

- MSI CX62 6QD-234XTR Intel Core i5 6300HQ 2.3GHz 8GB 1TB Fiyatı
Birde bu laptop'u buldum listede ki MSI markalı laptopdan farkı nedir, daha mı iyidir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…