MSI GP63 Leopard 8RE vs Casper Excalibur G750

2 bilgisayar arasında kaldım. Casperın kötü şöhretinin farkındayım ancak bugun bahsi geçen ürünü uygun bir fiyata görünce biraz afalladım. Masaüstü dizmenin daha iyi olacğının farkındayım ama simdilik mümkün görünmüyor çünkü gelecek sene muhtemelen şehir dışında bilgisayar mühendisliği öğrencisi olacağım ve bilgisayarı taşımam gerekecek. En iyi ayarlarda her şeyi oynamak gibi bir derdim yok ama önümüzdeki 4 yılı yeni çıkacak oyunlarla birlikte akıcı en az mediumda oynayabilecek bir şey arıyorum.

Benim için en önemli faktör oyun performansı olacaktır. GTX 1070 bu fiyata şaşırtıcı ve muhtemelen işlemciden daha önemli olacaktır ama son birkaç günü ASUS ince bilgisayarlarındaki ısınma sorunlarını dinleyer geçirdikten sonra Casper gibi bir markanın halini düşünmeye korkuyorum. Bu konudaki görüşlerinizi almak istemiştim. Bir de MSI diyenler bu bilgisayar yerine yine MSI 7700HQ GTX1070 bir model hakkında ne düşündüklerini belirtebilir mi belki birkaç milyar pahalıya?

Özellikler:
MSI GP63 Leopard 8RE-235XTR Intel Core i7 8750H 16GB DDR4 RAM 1TB + 128GB SSD GTX1060 Freedos 15.6" FHD 120 Hz Monitör (10.800 TL)

Casper Excalibur G750.7700 Intel Core i7 7700HQ 16GB DDR4 RAM 1TB + 256GB SSD GTX1070 Windows 10 10 15.6" UHD (4k diyorlar ama değil, uhd) (10.000 TL)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem ve fiyat olarak Casper çok alınası duruyor fakat firmanın düzeldiğini hiç sanmıyorum. MSI olsun bizim olsun. GTX1070 yoğun yük altında MSI'ın GP serisinin soğutmasında bile bile 90 dereceyi görebiliyor ise Casper'ın daha iyi çıkarmış olduğundan şüpheliyim. Fakat daha bilgili birisi daha net bir bilgi verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…