MSI GP66 oyunda şarj düşmesi

Murderer

Decapat
Katılım
7 Kasım 2020
Mesajlar
335
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
MSI GP66 Leopard'da oyun oynarken %100'den %97'ye düşüyor. Forumda MSI kullananlar pil sağlığı için normal diyorlar ama emin olamadım. Yardımcı olur musunuz?
 
Adaptörün arkasından kaç watt olduğuna bakar mısınız? Ekran kartınız ve işlemciniz yükte kaçar watt güç tüketiyor? MSI Afterburner yükleyip OSD ayarlarından güç tüketimlerini de ekleyerek ekran görüntüsü atar mısınız?
 
Adaptörünüz orjinal mi? Büyük ihtimalle bilgisayar, adaptörün verdiği güçten daha fazlasını çekmek istediği için açıkta kalan gücü pilden karşılamaya çalışıyor benim anladığım. Ya da piliniz adaptöre bağlı iken devreden çıkmıyor.
 
Adaptörün arkasından kaç Watt olduğuna bakar mısınız? Ekran kartınız ve işlemciniz yükte kaçar Watt güç tüketiyor? MSI Afterburner yükleyip OSD ayarlarından güç tüketimlerini de ekleyerek ekran görüntüsü atar.

Adaptörüm 230W. Bilgisayar daha 3 günlük. Ne diyorsunuz? Oyuna gireli 5-10 dk olduğunda aldım SS'i.

Adaptörünüz orijinal mi? Büyük ihtimalle bilgisayar, adaptörün verdiği güçten daha fazlasını çekmek istediği için açıkta kalan gücü pilden karşılamaya çalışıyor benim anladığım. Ya da piliniz adaptöre bağlı iken devreden çıkmıyor.

MSI'ın verdiği adaptör daha 3 günlük PC. Forumda gördüm aynı şikayetten konuları fakat Monster kullanıyordum önceden onda hiç böyle bir problem yoktu.
 

Dosya Ekleri

  • 32CB8B27-5FDD-417A-B738-6B926E728163.jpeg
    32CB8B27-5FDD-417A-B738-6B926E728163.jpeg
    79,7 KB · Görüntüleme: 46
Tüketim toplamda şuan 120 watt civarı. Anlık iniş çıkışlarda 200 watt güç tükettiğini varsayarsak bile pilden harcamaması gerek. Bilgisayarın software'ları kurulu mu peki? Özellikle güç ile ilgili olanlar.
 
Tüketim toplamda şu an 120 Watt civarı. Anlık iniş çıkışlarda 200 Watt güç tükettiğini varsayarsak bile pilden harcamaması gerek. Bilgisayarın Software'ları kurulu mu peki? Özellikle güç ile ilgili olanlar.

Eksik bir yazılımı yok. Normal diyen kesim de var değil diyen kesim de. Ne yapmamı önerirsiniz?
 
Öncelikle beni dinlemeni oneririm. Bu bataryasini koruyor. %85'e kadar dusebilir. Sonra geri sarj eder kendini. Eger surekli oynayip %80'in altina dusuyor ve FPS droplar aliyorsan o zaman bir sıkıntı var demektir ve servise gitmelidir.

Çözüm olarak bu mesaji raporlayabilirsiniz. 😃
 

Yeni konular

Geri
Yukarı