MSI GP72 6QE yüksek performansta cızırtı

Garantisi var ise gönderin yoksa bilen bir kişi ile bu işleri yapmanızı öneririm.

İşlemciden olduğuna emin misiniz ? Belki HDD'den geliyor olabilir.

İşlemciden olduğuna emin misiniz ? Belki HDD'den geliyor olabilir.
Sistem SSD'ye kurulu HDD Boşda duruyor. Ayrıca high performance alıyorum işlemci 3 GHz çıktığı için direk cızırtı geliyor. Yada ekonomi moda alıyorum ses gidiyor sonra bir yük bindiriyorum. İslemci GHz yine 3 lere gelince hemen cızırtı başlıyor. Hani trafodan böyle cccczzzzzz sürekli ses gelirya

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı bende de var HDD deki cızırtı sesi çok az. Ama bu rahatsız edici derecede.
Tavsiyem kısa bir süre sonra SSD ile değişim yapmanız yönün de yoksa başınıza bir çok sorun çıkartacak.

Evet güzel bir yere değindiniz mekanik disklerde bu problem var maalesef.

Çünkü işlemciden öyle bir ses gelmez.

İşlemciden öyle bir ses gelmez. Fakat frekans hızı arttığında işlemci fanıda otomatik olarak hızlanacaktır. Fan'a kablo vs. herhangi bir şey temas ediyor olabilir.

Peki güç kablosuna ve adaptöre dikkat ettiniz mi? Belki oradan geliyor olabilir.

Peki güç kablosuna ve adaptöre dikkat ettiniz mi? Belki oradan geliyor olabilir.

Yok hocam laptop olduğu için adaptör zaten arkasında. Hemen kısım sok tarafta. İşlemciye yük binince gelmesi çok ilginç yani. Acaba kondansatörlerden olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…