MSI GP72 6QE yüksek performansta cızırtı

ibrahimsa94

Decapat
Tam performans moduna alınca baya cızırtı geliyor. Sanırım işlemci frekansı max olduğundan dolayı. Ekonomi moduna ya da comforta alınca düzeliyor. Çözüm var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI GP72 6QE modeli kullanıyorum. Yüksek performans modunu açınca yada işlemciye yük binince cızırtı sesi geliyor. Görev yöneticisinden açtım işlemci 3 GHz çıkınca geliyor bu ses. Çare ne olabilir ?

Yok yapmadım bı kaç kişi de daha bu sorun varmış bu modelde.fandan gelmiyor ama
Güzel bir temizlik ve termal macun değişiminden sonra bir daha kontrol ederseniz daha sağlıklı olabilir. Çünkü aynısı başıma gelmişti temizlikten sonra termal macunu biraz fazla kullanmışım çıtırtı sesi geliyordu. Temizledikten sonra düzeldi.

Boşta olunca garantiye göndermeyi deneyin derim.
Lazım olduğu için kullanıyorum şimdi çok uzun sürede gelir işlerim aksar artık dayanıcam sese napalim.
Güzel bir temizlik ve termal macun değişiminden sonra bir daha kontrol ederseniz daha sağlıklı olabilir. Çünkü aynısı başıma gelmişti temizlikten sonra termal macunu biraz fazla kullanmışım çıtırtı sesi geliyordu. Temizledikten sonra düzeldi.

Nasıl yapıldığını hiç bilmiyorum MSIlerde. İçini açtım geçen baya fonksiyonlu içi. Bendeki asusu çok rahat yapıyordum 😀

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı