Msi GS-60 Wi-Fi Sorunu

zubyzaretta61

Hectopat
Daha fazla  
2 hafta önce msi gs-60 2pc 078tr modeline sahip notebooku satın aldım. Fakat arkadaşlar aldığım günden bu yana yüzümü güldürmedi. online oyun oynuyoru (Dota2, Cs Go vb.) bu oyunlarda aşırı ping alıyorum bu ping 900-1000 arasında değişiyor. Eski notebookumla aynı yerden gayet normal oynayabiliyorum. yeni notebookumu kabloyla bağladığım zamanda sorun olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim...

Msi bilgisayarlarıdanda paket dosyaları sıralayan, yani öncelik atayan bir program vardı sanırsam. Tecnopat'ın incelemelerinden hatırlıyorum. Videoları bir karıştır, olmadı tekrar yardımcı olmaya çalışalım.

Killer network Manager adlı programı var burdan Applications'a tıkla o anda çalışan programlar gelicek, her programın adının altında low/hight/highest gibi seçenekler ve yanında da block seçeneğini görüceksin. İstemediğin programları blockla ve oyunu highest yap.Bir de bilgisayarı yeni almışsın, windows ve diğer güncellemer otomatik ise sen oyun oynarken güncellemeleri yapıyor olabilir arkaplanda.

Son düzenleme:
Windows ve diğer güncellemeleri manuel olarak ayarla, atta bir şey indirmeden veya güncelleştirmeden o ping nasıl olabilir başka türlü bilemiyorum.

O konuda birşey diyemem fakat bende ilk aldığımda oyuna girdim fakat bir baktım ekran kartının fanı çalışmıyor ve hafif sıcaklıkta var, hemen msi teknik servisini aradım bize yollayın dediler.Sonra oyunda çok az daha vakit geçirince çalıştı meğerse 53-55 dereceden sonra çalışıyormuş ekran kartının fanı,teknik servistekilerin bilmemesi de ayrı bir komedi.Sizin de buna benzer basit birşey olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı