Osman E. Ünal
Decapat
Merhabalar ben MSİ GS40 6QE kullanıcısıyım, bataryam şiştiğinden dolayı yeni batarya sipariş ettim. Sonra dedim ki içini açmışken termal macun da değiştiririm (Recep Bey de biliyordur çok ısınan bir seri). Performans ve Türkiye'de ulaşılabilirlik olarak 3 ürün buldum;
Bunların arasından bir seçim yapacağım hangisini önerirsiniz?
Ayrıca Xigmatek ile alakalı eski bir macun serisi olduğu için acaba sipariş edeceğim macun çok fazla rafta kalmış ve bozulmuş olma ihtimali var mı?
Son olarak eski termal macunu kolonya ve kulak pamuğu ile çıkarsam sıkıntı olur mu?
İnternette incelemeler çok dalgalı özellikle Maker özel soğutmalar için olduğundan IDLE performansı Pro'dan iyi olmayabiliyor. O yüzden bunları soruyorum.
- Cooler Master Mastergel pro
- Cooler Master Mastergel maker (yanında nano ibaresi de olabiliyor)
- Xigmatek Xİ-3 HDT
Bunların arasından bir seçim yapacağım hangisini önerirsiniz?
Ayrıca Xigmatek ile alakalı eski bir macun serisi olduğu için acaba sipariş edeceğim macun çok fazla rafta kalmış ve bozulmuş olma ihtimali var mı?
Son olarak eski termal macunu kolonya ve kulak pamuğu ile çıkarsam sıkıntı olur mu?
İnternette incelemeler çok dalgalı özellikle Maker özel soğutmalar için olduğundan IDLE performansı Pro'dan iyi olmayabiliyor. O yüzden bunları soruyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: