MSI GS65 Stealth 9SF-419XTR neden bu kadar ucuz?

Dex9

Hectopat
Daha fazla  

Sebebini anlayamadım. RTX 2070, i7 9750H, 16 GB RAM, çok hafif ve ince bir kasa, per-key RGB klavye, sadece hafıza birazcık düşük ve TR'de satılan çoğu laptop gibi Freedos ama fiyat inanılmaz değil mi böyle bir cihaza göre? 24 ay TR garantisi var. Klavye de Türkçe gerçekten neden bu kadar ucuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
hiç bir incelemede öyle demiyor ama, teknopatın incelemesine baktım soğutmada iyi demişlerdi.. ben 3d modelleme ağırlıklı ve de arada oyun oynarım diye almayı düşünüyorum
hiç bir incelemede öyle demiyor ama, teknopatın incelemesine baktım soğutmada iyi demişlerdi.. ben 3d modelleme ağırlıklı ve de arada oyun oynarım diye almayı düşünüyorum
hatta başlangıçta bu laptopu alacktım sonra almışken tam alayım diye bu modele geçtim

Masaüstü 2070'i kırpıyorlar notebook 2070 için, notebook 2070'i de kırpıyorlar maxq versiyonu için. Soğutma da az olunca o da tam performans veremiyor, işlemci de yine aynı şekilde. Fakat bu incelikte yaptıkları başarılı denmiştir videoda. Yine de amaçlarımda oyun varsa tercih etmezdim asla.

MSI GS65 Stealth Thin 8RF İncelemesi - Technopat hocam vaktiniz varsa bir inceler misiniz, laptopu aldıktan sonra pişman olmak istemiyorrum.. ancak ihtimal üzerine de cihazı eleyemem doğrudan.. bir de benim yerimde olsanız siz ne alırdınız? yani benim için taşınabilirlik ve görünüş önemli çok böyle kaba bişey olmasın.. kullanım amacı ise 3dmax, revit vs çizim programları kullanıcam. ama o kadar para verip aldığım laptopumda arada bir oyun da oynamak isterim ..

Bu laptop daha ucuz (indirimsiz fiyat olarak) ve daha güçlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…