MSI GS65 Stealth 9SF-419XTR neden bu kadar ucuz?

• Konuyu başlatan Dex9
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 5.629
Bu laptop daha ucuz (indirimsiz fiyat olarak) ve daha güçlü.
şimdi bu laptop rami itibariyle daha güçlü ama 32 gb ram da fazla değil mi? bu laptopu da düşündüm ama ekranı büyük olur diye vazgeçtim yani taşıması nasıl olur acaba 17 inçlik laptopu.. gerçi çerçeveleri ince belki boyut olarak büyük değildir,ah keşke laptopu görme şansım olsa ama internetten alacağım :(

şimdi bu laptop rami itibariyle daha güçlü ama 32 gb ram da fazla değil mi? bu laptopu da düşündüm ama ekranı büyük olur diye vazgeçtim yani taşıması nasıl olur acaba 17 inçlik laptopu.. gerçi çerçeveleri ince belki boyut olarak büyük değildir,ah keşke laptopu görme şansım olsa ama internetten alacağım :(
17 inç oyunlarda felan çok güzel oluyor, bende var 17 inç bir laptop taşımak o kadar da zor değil. Ayrıca bu bilgisayar sizi çok uzun süre götürür, RAM takviyesi için açtırmanıza felan gerek kalmaz.
Ayrıca sizin attığın laptop TN panel ve 7ms değerlerine sahip. Benim attığım VA panel ve 3ms.

17 inç oyunlarda felan çok güzel oluyor, bende var 17 inç bir laptop taşımak o kadar da zor değil. Ayrıca bu bilgisayar sizi çok uzun süre götürür, RAM takviyesi için açtırmanıza felan gerek kalmaz.
Ayrıca sizin attığın laptop TN panel ve 7ms değerlerine sahip. Benim attığım VA panel ve 3ms.

7 ms ıps diye biliyorum ekranı.. ıpsde video işlemek için en ideal ekran değil mi? bir de sizin attıgınız laptop da indirime girer mi yani zaten indirimde de daha böyle %20 falan indirim olur mu? çünkü bu şekilde çok pahalı, aslında bütçeyi en fazla 11 demiştik gitgide artıyo ama :)

7 ms ıps diye biliyorum ekranı.. ıpsde video işlemek için en ideal ekran değil mi? bir de sizin attıgınız laptop da indirime girer mi yani zaten indirimde de daha böyle %20 falan indirim olur mu? çünkü bu şekilde çok pahalı, aslında bütçeyi en fazla 11 demiştik gitgide artıyo ama :)
Tabi ki girer, o nasıl girdiyse bu da girer. Ben Black Friday’ı bekliyorum. Ayrıca bu laptopu Technopat incelemişti bir kaç tane daha türk ve yabancı inceleme izledim cidden çok başarılı bir ürün.
Düzenleme : Kafam gittiği için yanlış yazmışım, benim attığım da IPS ekranmış.

Tabi ki girer, o nasıl girdiyse bu da girer. Ben Black Friday’ı bekliyorum. Ayrıca bu laptopu Technopat incelemişti bir kaç tane daha türk ve yabancı inceleme izledim cidden çok başarılı bir ürün.
Düzenleme : Kafam gittiği için yanlış yazmışım, benim attığım da IPS ekranmış.
o ne zaman ? sen de mi bu laptopu alacaksın :)

o ne zaman ? sen de mi bu laptopu alacaksın :)
Evet ben de bunu alacağım. 29 Kasım Cuma günü o indirim olacak. Ayrıca senin linkini attığın laptop çok ince olduğu için ekran kartı Max-Q model olabilir. Max-Q modeller ince laptoplar için tasarlanmış, performansı normale göre daha düşük olan ekran kartlarıdır. GTX 1070 > GTX 1070 Max-Q. Benim attığım seninkinden biraz daha kalın olsada Max-Q değil ve abartılacak kadar kalınlık farkı yok. İstersen burda bin tl daha ucuzu var. Tek fark RAM ve SSD.

MSI GS65 Stealth Thin 8RF İncelemesi - Technopat hocam vaktiniz varsa bir inceler misiniz, laptopu aldıktan sonra pişman olmak istemiyorrum.. ancak ihtimal üzerine de cihazı eleyemem doğrudan.. bir de benim yerimde olsanız siz ne alırdınız? yani benim için taşınabilirlik ve görünüş önemli çok böyle kaba bişey olmasın.. kullanım amacı ise 3dmax, revit vs çizim programları kullanıcam. ama o kadar para verip aldığım laptopumda arada bir oyun da oynamak isterim ..
Ürünün kendisi güzel, şık, hoş, taşıması kolay. Yeni ürün olduğu için pek incelemesi yok. Eğer İngilizceniz var ise attığım videoyu 4.07'den itibaren izleyebilirsiniz. Anlatan kişi de maxq ve soğutma sorunundan bahsediyor, ultrada 60 FPS bile sağlayamıyor. Kaldı ki inceleyen kişi undervolt bile yapmış işlemciye, ona rağmen. (Bu ürün sizin istediğinizin 17 inçlik versiyonu)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim size 2 tavsiyem olacak; ya yeni nesil ince çerçeveli 17 inçlik notebooklardan birini alın. Zamanla o 15 inç size küçük gelecek ve 17 inç almanın farkını göreceksiniz eminim ki memnun da kalacaksınız. Ya da eğer RTX ihtiyacınız yok ise ben 1660ti'lı bir notebookun size yeterli olacağını düşünüyorum. İndirim bitmeden alın.

Maxq serisi gpu kullanılıyor kesinlikle almanı önermem onun yerine "Raider" serisine yönelmen çok daha mantıklı, saat hızları masaüstü gpularından biraz daha düşük, maxq'lar ise neredeyse %40 dan fazla. Biraz araştırma yaparsan maxq gpular hakkında haklı olduğumuzu anlayacaksın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı