M melzeon Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 3 19 Temmuz 2020 #1 2 Gün önce bilgisayarcıya götürdüm orada 3 fanda çalışıyordu. eve getirdiğimde 0 RPM yazıyor bir daha götürdüm içine baktığımızda 3 fanda çalışıyor. eve geldiğimde yine 0 RPM. Acaba yeni sürümlerden dolayı mı diye düşünüyorum.
2 Gün önce bilgisayarcıya götürdüm orada 3 fanda çalışıyordu. eve getirdiğimde 0 RPM yazıyor bir daha götürdüm içine baktığımızda 3 fanda çalışıyor. eve geldiğimde yine 0 RPM. Acaba yeni sürümlerden dolayı mı diye düşünüyorum.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 19 Temmuz 2020 #2 Yazılım yanlış gösteriyor olabilir. Dışarı hava atıyor değil mi cihaz?
2 223481 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 1.283 Çözümler 16 19 Temmuz 2020 #3 Hocam cihaz stealth yani sessiz sürüm. Bence çalışıyordur ama yazılımsal bir sıkıntı vardır.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.842 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 19 Temmuz 2020 #4 Zaten genelde öyle olur. Murphy Kanunları. Bu seçeneği atlarsak, evde de içini açıp mı bakıyorsun? Dışarıya hava üflemiyor mu?
Zaten genelde öyle olur. Murphy Kanunları. Bu seçeneği atlarsak, evde de içini açıp mı bakıyorsun? Dışarıya hava üflemiyor mu?
M melzeon Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 3 20 Temmuz 2020 #5 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Yazılım yanlış gösteriyor olabilir. Dışarı hava atıyor değil mi cihaz? Genişletmek için tıkla... 3 ayrı fan var fakat fan1 çalışmıyor 0 rpm gösteriyor GPU 90 derece oluyor cpu 80 iken Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Yazılım yanlış gösteriyor olabilir. Dışarı hava atıyor değil mi cihaz? Genişletmek için tıkla... hayır atmıyor
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Yazılım yanlış gösteriyor olabilir. Dışarı hava atıyor değil mi cihaz? Genişletmek için tıkla... 3 ayrı fan var fakat fan1 çalışmıyor 0 rpm gösteriyor GPU 90 derece oluyor cpu 80 iken Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Yazılım yanlış gösteriyor olabilir. Dışarı hava atıyor değil mi cihaz? Genişletmek için tıkla... hayır atmıyor