Msi GT 70 Performansı Nasıl?

Dağhan Tanık

Hectopat
Katılım
23 Aralık 2013
Mesajlar
620
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar linkteki Msi marka laptopu sipariş verdim, sanırım yarından sonra elime ulaşır. Şimdi sorum şu bu laptop beni kaç sene idare eder, gelecekte çıkacak olan oyunları full ayarlarda oynatır mı?
Watch dogsu full ayarda oynayabilir miyim bununla? Hayal kırıklığına uğramayım da sonra:(

MSI GT70 2PE-1425TR Dominator Pro SuperR2 Intel Core i7 Fiyatı
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet masaüstü almayı da düşündüm fakat benim belimde sorun var o yuzden masada çok uzun sure oturamıyorum, laptop tercih ettim bu yüzden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi uzun yıllar idare edebilecek bir sistem almışsınız. Şimdiden hayırlı olsun. FPS testlerini bekliyoruz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sayfayı açınca ilk tepkim "Yuh!" oldu. :) Sistem güzel. Güle güle kullanın.
Ama sağlam oyunlarda ayarları kökleyip 60 FPS almak gibi bi' beklentiniz olmasın. 40 civarı veriyor.
 
Laptop ta alınabilecek en iyi performansı veren laptop lardan birini almışsınız hayırlı olsun :) Ekstra bir laptop soğutucusu alırsanız sıkıntısız oynarsınız :)

Oyun performansına gelince. Bir laptopun bir oyunda verebileceği en yüksek performansı verir. Masaüstü sistem ile kıyaslanamaz :D

Soğutucuyu almanızı şu sebeple önerdim;
Msi GT70 serisi tek fanlı sistem kullandığı için ısı değerleri 80 dereceyi buluyor. Kaliteli bir laptop soğutucusu ile 65-70 gibi değerlere düşürebilirsiniz. Ama sakın ha endişe etmeyin. Diğer markalarda 70-80 dereceye kadar ısınıyor laptop un eksilerinden biridir bu :)
 
Teşekkür ederim Kemal kardeşim, size de Süleyman bey. Evet zaten her şeyi içinde var kulaklık, mouse, mouse pad, soğutucu hepsini kattım içine sipariş verirken. Peki o dediğiniz 80 derecelik ısı ekran kartına filan zarar verir mi? Tek soğutmalı sistem olduğunu bilmiyordum, yani bu kötü bi şey mi tek soğutmalı olması.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı