MSI GT70 2PE-1426TR Dominator Pro Almayı Düşünüyorum

Süleyman Uysal

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2014
Mesajlar
215
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar

Şimdi önümüzdeki aylarda bu belirttiğim notebook u almayı düşünüyorum ama aklımda baya soru işareti var. Öncelikle 2-3 ay sonra alacağım için o zamana kadar yeni sistemler çıkar mı? Şuan takip ettiğim kadarıyla Gtx880m en son çıkan ekran kartı gibi ama işlemci 4800mq nedense içime sinmedi. Başka önerebileceğiniz bir notebook veya bu notebook iyi midir?Yorumlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben de öyle biliyorum. Şu an en iyi işlemci notebook'larda. Süper cihaz yalnız :) İnşallah alırsın. 3 ssd'lisi ve 32 GB ram'li modeli de var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
32 gb gereksiz gibi duruyor 4800 mq iyi diyorsanız sıkıntı yok o zaman :D Denim kafamın karışma sebebini anladım biraz. Bu Intel'in Benchmark'lara göre cpu'ları derecelendirdiği bir site var orada baya gerilerde kalmıştı. Ondan biraz korkmuştum ama şimdi dikkat edince başlardakinin mobil olmadığını fark ettim :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada.com'dan almayı düşünüyordum. Normal mağaza olarak bakmadım hiç. Teknosa'da zaten 3 marka var. Vatan'da Msi var ama çeşit olarak fazla yok. Diğer mağazalarda çevremde fazla yok ama hepsi burada güvenilir bir site. Oradan alırsam bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Fiyat olarak da 6.400 tl.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı