Bahriddin Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 2 1 Mayıs 2020 #1 Merhaba bugün laptop fan temizledim ve geri taktim devre dışı kalıyor neden böyle oluyor yardımcı olursanız sevinirim bir dakika içinde kapanıyor markası MSI GT70. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2020
Merhaba bugün laptop fan temizledim ve geri taktim devre dışı kalıyor neden böyle oluyor yardımcı olursanız sevinirim bir dakika içinde kapanıyor markası MSI GT70. Teşekkürler.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.215 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #2 Laptopu neyle temizlediniz acaba? Artı 0 Eksi
KS KS Bahriddin Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 2 1 Mayıs 2020 #3 OωO dedi: Laptopu neyle temizlediniz acaba? Genişletmek için tıkla... Tozuni falan aldim firça ila Bahriddin dedi: Tozuni falan aldim firça ila Genişletmek için tıkla... Laptop açılıyor bir dakika sonra kapanıyor Artı 0 Eksi
OωO dedi: Laptopu neyle temizlediniz acaba? Genişletmek için tıkla... Tozuni falan aldim firça ila Bahriddin dedi: Tozuni falan aldim firça ila Genişletmek için tıkla... Laptop açılıyor bir dakika sonra kapanıyor
E exponent Kilopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 249 Çözümler 1 5 Haziran 2020 #4 Bahriddin dedi: Tozuni falan aldim firça ila Laptop açılıyor bir dakika sonra kapanıyor Genişletmek için tıkla... Hocam cihazi satmayi dusunur musunuz? Bahriddin dedi: Tozuni falan aldim firça ila Laptop açılıyor bir dakika sonra kapanıyor Genişletmek için tıkla... Hocam cihazi satmayi dusunur musunuz? Artı 0 Eksi
Bahriddin dedi: Tozuni falan aldim firça ila Laptop açılıyor bir dakika sonra kapanıyor Genişletmek için tıkla... Hocam cihazi satmayi dusunur musunuz? Bahriddin dedi: Tozuni falan aldim firça ila Laptop açılıyor bir dakika sonra kapanıyor Genişletmek için tıkla... Hocam cihazi satmayi dusunur musunuz?