MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4GB GIGABYTE GA-H81M-S1 Uyumu

sonrisa4

Kilopat
MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4GB Ürününü aldım. Takmadan önce sormak istiyorum, bir sorun yaşar mıyım?
  • Intel i5 Core 4460 3.20 GHz
  • 12 GB RAM 8 ve 4 diye ayrı slotlarda
  • Monitör 1920x1080 VGA ve DVI girişli (Ara kablom var HDMİ TO VGA)
  • XİGMATEK XC-400 Watt bir PSU var sistemde (Bu arada 6 pin girişi var. GTX 1050 için) 400 Watt PSU
  • GIGABYTE GA-H81M-S1 Anakart
Asıl sorum şu.
  • GIGABYTE GA-H81M-S1 Anakart PCI-E 2.0'lık bir anakart GTX 1050 ise PCI-E 3.0 bir ekran kartı. Bu ikisinin arasında uyuşmazlık oluşur mu?
  • (Oyunları 1080p oynuyorum işlemciden yana söylerseniz.)

Bir sorun olmaz rahatlıkla takabilirsin. İşlemcide ekran kartını besleyebilecek bir işlemci.

Uyuşmazlık açısından bir sorun olmaz, PCI Express girişi standart bir giriştir, sisteminizi de göze alınca uyuşmazlık yapacak bir şey yok. 3.0 vs 2.0 farkına gelecek olursak aralarında ortlama %5 civarı bir performans farkı oluyor ve forumda birçok arkadaşımız 2.0 bir anakarta 3.0 ekran kartı takıp kullanıyor.

Videoya göz atın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba Bu ekran kartı ile 1 haftalık deneyimimi anlatayım bu sistem için tamamen uygun diyebilirim. Ekran kartını alırken ilk önce kasamın dar olmasından sıkıntı yaşadım ama problem değil kablolar bolluk yapıyordu yer açtık. Kasamın kapağını açık şekilde oynuyorum neyse..

Oyunlara gelirsek GTX 1050 Ti diyoruz gerisi vız... Canlı yayın, Video kaydı hiç kasmadan gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz ayrıca geforce experience uygulamasınıda yüklemeyi unutmayın birçok özellik barındırıyor.

Ortalama FPS Gta 5 Full ayarlar MSAA 4X : 68 Fps

The Vision High ayarlar 78 fps

Rocket Leauge En yüksek ayarlarda : 89

World Of Warship en yüksek ayarlar : 90

ETS2 full ayarlar: Duisburgda 84 kişinin içinde yağmur ve video kaydı 45 Fps

Fortnite Destansı ayarlar : 100 fps

Blackwake Full ayarlar 60 fps

Just Cause 3 High ayarlar 60 fps

Bu fps değerleri bu sistem içindir.
www.oyunets.com

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı